Велинград - online - Вангелина Драганова отново трикратна шампионка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Вангелина Драганова отново трикратна шампионка
Публикувано 2009-07-07 08:01:30 от Темпо

От 26 до 28 юни 2009 г. във Варна се проведе държавното лично-отборно първенство по плуване за юноши и девойки родени през 1995/96 година. 306 състезатели от 32 плувни клуба участваха в тридневната надпревара в най-модерния плувен коммплекс в страната “Приморски”. Състезанията бяха открити от кмета на града Кирил Йорданов, по чиято поръчка са построени плувните съоръжения и открити през 2008 г. Приятна изненада бе и монтираната електронна уредба “Омега” и информационно табло.

Плувен клуб “Белмекен” се завърна с 3 златни и 1 сребърен медал от държавното първенство. Както и на миналия шампионат, така и сега Вангелина Драганова стана трикратен шампион, спечелвайки златните медали в три от дисциплините: 50, 100 и 200 метра бруст. Цветелина Русинова спечели сребърен медал на 50 м. свободен стил. Смесената щафета в състав Вангелина Драганова, Цветелина Русинова, Анна Гаргова и Теодора Ганева се класира на 4-то място. Добре се представиха още Теодора Папазова - четвърта на 50 м. бруст и Ани Чечева - 14-та на 200 м. бруст. При юношите Запрян Топузов стана 6-ти на 50 м. бътерфлай, а Димитър Ролев 16-ти на 100 м. свободен стил. В конкуренцията на 34 клуба от цялата страна девойките на ПК „Белмекен” се класираха на четвърто място в отборното класиране, а в комплексното на 8-мо. Треньорите на отбора Йорданка Пенина и Велчо Клешков дадоха висока оценка на представянето на състезателите си.
ПК ”Чепинец” участва с 6 юноши и 3 девойки. Макар че повечето състезатели бяха 13 годишни, те се представиха много добре: класираха се сред първите 16 и донесоха точки за отборните и комплексни класирания. Най-добре се представиха Христо Бозаджиев и Ангел Станчев. Христо е 7-ми на 200 м бруст и с първо време сред връстниците си, Ангел е 6-ти на 50 м бруст, съответно с второ време при 13 годишните. С лични резултати са: Тони Таров - 13-ти на 50 м гръб и 50 м бътерфлай, Димитър Грозев - 14-ти на 100 и 16-ти на 50 м гръб. Марияна Марчева е 8-ма на 50 и 11-та на 100 м гръб. Катерина Данчева - 8-ма на 50 и 100 м бътерфлай. В щафетните плувания юношите се наредиха на престижното 7-мо място. В комплексното класиране ПК “Чепинец” е на 11-то място в страната.
Клубовете изказват благодарност на община Велинград за предоставения транспорт.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай