Велинград - online - За теб, Българийо! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

За теб, Българийо!
Публикувано 2009-07-07 08:15:36 от Темпо

3 юли – високо в небето на вр. Стража се развя българският флаг, с активното участие на фирма “Минерали М” с управител Надежда Ключкова, ЕVN, Николай Таушанов, Стефка Танчовска и Петко Пунев.
Дружно го издигнаха българи, българомохамедани и роми – жители на община Велинград, работници, свикнали да живеят и работят, да празнуват и тъгуват заедно!

И знайте, хора, ние заедно ще потърсим отговорност от тези, които искат да ни разделят, да нарушат спокойствието на родните ни огнища, около които сме заедно и на християнски, и на мюсюлмански празници. Ще потърсим сметка на тези, които ни унищожават, давайки ни пари за една бюлетина, а ние ги приемаме, защото децата ни са гладни и в огнището ни няма огън.
Но знамето на Стража е символ на това, че ние сме живи, че сме заедно, че всички сме българи, че сме жилав, упорит народ със славно минало. Тези, които оскверняват нашите светли паметници, които само ламтят за власт, които дават мило и драго и много пари за една бюлетина и разни листовки, плащат за пиене и ядене, вместо да се обединят и с тези пари да направят пътища, да изработят костюми за танцови състави на талантливите ни деца; вместо да направят напоителни канали за изсъхналите ни плодородни поля или асфалтират улиците на градове, селца и махали – хвърлиха милиони рекламни пари на вятъра!
Издигнахме знамето високо, за да се вижда надалеко и напомня, че България е жива и този народ няма да допусне повече да бъде манипулиран.
Благодаря Ви, хора българи!
София Ключкова, председател на ИК “Да поработим за Велинград”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола