Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.07.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.07.09
Публикувано 2009-07-07 08:57:50 от Темпо

ХРАНИ От 6 до 24 юли Българският червен кръст ще раздаде хранителни продукти на социално слаби граждани по Програмата за разпределение на храни на Европейския съюз. Помощта е за хора, които са получили целеви средства от МТСП за отоплителен сезон 2008/09 г. Всеки от тях ще получи срещу лична карта по 2 килограма брашно и по 3 килограма ориз и захар. БЧК ще организира пунктове за раздаване на хранителните продукти.


НАГРАДИ Служители на РПУ - Велинград получиха награди по случай празника на МВР. На 2 юли в залата на Областната администрация със заповед на шефа на Областната дирекция на МВР Емил Ганчев бяха наградени Веселина Джарова и Атанаска Петрова за проявена от тях инициативност и постигнати високи професионални резултати. Със заповед на ген. комисар Пламен Димитров и грамота бе награден началникът на РПУ - Велинград гл. инсп. Йордан Рогачев - за постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения.

АВТОМОБИЛ Община Велинград се сдоби с лек автомобил “Рено Еспейс”. Колата е предоставена на общината от Министерството на финансите по Закона за събиране на държавните вземания.

ПЪТИЩА Областното пътно управление започва изкърпване на пътища за рали “България”, което ще се проведе от 17 до 19 юли. Ремонтите ще са в отсечките Варвара - Лесичово, Пазарджик - Бошуля - Ветрен - магистрала “Тракия”. По пътя Юндола - Белово освен изкърпване ще се прави и почистване на свлачищата и срутищата. На 29 юни от ОПУ - Пазарджик разчистиха пътя от множество камъни и паднало дърво, като екип от велинградското Пътно управление осигури безопасността на движението.

БЕЛЕЖКИ Излязоха резултатите на седмокласниците, които кандидатстват за елитните училища и паралелки. В Пазарджишка област няма нито една шестица, най-високата оценка по български език е 5.91, а по математика 5.14. Двойките са 38, като 37 от тях са по математика.

ПИАНО На 29 юни школата по пиано към ОНЧ “Отец Паисий” изнесе своя годишен концерт. Публиката аплодира изпълненията на възпитаниците на Стоянка Енчева: Александър Налбантов, Александра Масларова, Димитър Байрактаров, Йорданка Байрактарова, Катерина Зарева, Светослав Кепчелев, Стефанка Русева и дуета Милка Хорозова - Надежда Гергова.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води