Велинград - online - ВЕЛИНГРАДСКИ ПРАЗНИЦИ НА КУЛТУРАТА 2009 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ВЕЛИНГРАДСКИ ПРАЗНИЦИ НА КУЛТУРАТА 2009
Публикувано 2009-07-14 09:01:18 от Темпо

ОРКЕСТРИ Вечерта на 8 юли на центъра на Велинград се проведе един от най-обичаните от публиката концерти. Духови оркестри и мажоретни състави от Велинград, Белоградчик, Ловеч и Унгария направиха парад-дефиле и голямо музикално шоу с много настроение и разнообразни изпълнения. Сред атракциите на вечерта бе диригентът на унгарския оркестър, който дирижираше и с помощта на свирка.


ПЕСЕН Народният певец Янко Неделчев пя за велинградчани и гостите на курорта на 9 юли. В ритъма на македонската песен на централния площад се виха кръшни хора.

ЛЕВСКИ В градинката пред ОНЧ “Васил Левски” в Каменица на 9 юли бе открита паметна плоча на Апостола на свободата. Слово за патрона на читалището прочете новата председателка на настоятелството Мария Матева. Паметникът е направен по идея на експредседателя Никола Делиев и със съдействието на фирма “Минерали М” с президент Надежда Ключкова и Инициативния комитет “Да поработим за Велинград” с председател надежда Ключкова. Кметът Иван Лебанов откри паметника и пръв поднесе цветя, последван от граждани. В церемонията се включиха с изпълнения и децата от ансамбъл “Здравче-венче”.

ДЕЦА На 10 юли на сцената на площад “Н. Гяуров” застанаха възпитаниците на Общинския детски комплекс с директор Юлиана Ковачева. Децата от вокална група “Караоке”, Карина и Спас, театралния състав, спортните танци сътвориха спектакъл с много усмивки и емоции. Децата в публиката искрено се забавляваха, а на финала на концерта много от зрителите също се хванаха на хоро.

УИКЕДА “Уиски със фъстъци и отвреме навреме бадеми” звуча на площада в събота в изпълнение на група “Уикеда”. Концертът бе част от програмата на Дните на планинското колоездене, организирани от сдружение “Байкария”, чийто председател е велинградчанинът Васил Тодев. “Уикеда” изпълни всички любими парчета на феновете, които пяха и се забавляваха въпреки студената вечер.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай