Велинград - online - “Звънче”, приятели и аплодисменти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче”, приятели и аплодисменти
Публикувано 2009-07-21 08:55:52 от Темпо

На 17 юли на площад “Николай Гяуров” повече от 2 часа не стихваха аплодисментите за младите възпитаници на Йорданка и Иван Казалиеви и техните приятели - участници в станалия вече традиция за Велинградските празници на културата концерт “МШ “Звънче” и приятели”.

Музикалните открития на школата -Цветелина, Мариам, Даниела, Янка, Радослав, Таня, Радка, Калина, Анелия, Хриси, Ати, Вили и Емил и техните приятели от Елин Пелин - Лили Шентова, възпитаничка на Бинка Георгиева, от Сливен Вяра Тодорова и Атанас Съмналиев, възпитаници на Елена Пеева и от Лом - Силвия Евгениева и Калиопа Петрова, възпитаници на Сияна Борисова. Приятели на младите таланти от “Звънче” са шампионите от КСТ “Импулс” Георги Стоянов Ганев - Вероника Гаджева и Георги Ангелов Ганев - Алекс Козова, водени от Мая Кондарева, които по шампионски бяха аплодирани при всеки техен танц.
Концертът завърши с песен, торта и фойерверки в чест на 8-ия рожден ден на малката Мариам Маврова и с думите на благодарност, казани от Йорданка Казалиева за помощта и подкрепата, която школата получава от Община Велинград и чиито придставители зам.-кметът Георги Янчев, директор Дирекция “Култура и образование” Недялка Стефанова и Веселина Златева аплодираха бурно всички участници в концерта. След концерта на площад “Николай Гяуров” на следващия ден, 18 юли, “Званче” и приятели пяха и танцуваха за гостите на Почивен дом “Витоша”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай