Велинград - online - ГЛЕДНИ ТОЧКИ: Постигна ли 7 юли целта за масирана реклама на Велинград? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ГЛЕДНИ ТОЧКИ: Постигна ли 7 юли целта за масирана реклама на Велинград?
Публикувано 2009-07-21 09:17:45 от Темпо


На 13 юли членовете на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград се събраха в СПА клуб “Бор”, за да направят оценка за 7 юли - деня, когато Велинград официално бе обявен за СПА столица на Балканите. Сдружението ще изпрати благодарствени писма до всички, които помогнаха това голямо събитие да се случи.
С въпроса дали празникът постигна целта си за масирана реклама на Велинград вестник “Темпо” също събра мнения по темата, която ще продължим да дистутираме:

Иван Лебанов,
кмет на Община Велинград:
Отзивите за празника на 7 юли са добри. За нас най-важно е мнението на хората, а мнозина казаха, че празникът, програмата, връчването на приза “СПА столица на Балканите” е голяма реклама за Велинград. Името на курорта намери място в много национални и чужди медии. Мисля, че постигнахме целта, но не забравям, че общината има още много да работи за подобряване на инфраструктурата. Има какво да се желае. И ние се срамувахме, когато гостите трябваше да преминат през някои улици. Нашата голяма задача е да променим това. Сажалявам, че не успяхме преди 7 юли да приключим ремонта на околовръстното шосе и на входа на града. Това важи и за други улици, включително в центъра на града. Община Велинград е осигурила около 1 300 000 лева за благоустройство и ще продължим да асфалтираме, както в момента го правим в Чепино. Ще търсим и средства по проекти, защото титлата “СПА столица на Балканите” ни задължава много.

Васка Милушева,
член на Управителния съвет на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите, мениджър на СПА клуб “Бор”:
Изпълнихме целите, но не на 100 процента. Допуснахме грешки по отношение на медийната политика и организацията на съпътстващите мероприятия на празника. Държавната агенция по туризма изпълни поетите ангажименти за медийното представяне и популяризиране на Велинград в национален мащаб. Едно от нещата, които предстоят, е рекламният клип да се разпространи във всички балкански страни на съответните езици, а също и в Русия, Украйна и Полша. След представянето ни на туристическата борса “Ваканция” в НДК това беше другото събитие, което сдружението организира съвместно с общината през последната година. Празникът на 7 юли беше най-мащабното за региона и за нас събитие, от което натрупахме опит, разбрахме грешките си и оттук нататък това ще ни помага всяко следващо събитие да е все по-добро. Трябва да направим ясно и точно разграничение какво организира Община Велинград като институция, къде е подкрепата на общината към хотелиерите и какви са нашите ангажименти за подкрепа на общината, за да има полза за всички в града. Нашата цел трябва да бъде съвместно с общината да работим за повече атракции в града, а с учебните заведения за подготовка на кадри. Основен проблем остава неуредената инфраструктура. Надявам се Комисията по туризъм към Общинския съвет, Консултативният съвет по туризъм, сдружението и Общинска администрация, докато дойде времето да празнуваме първата година от обявяването ни за СПА столица на Балканите, да се справим с проблемите на инфраструктурата, рекламата на Велинград и увеличаването на атракциите.

Борис Голомехов,
председател на Контролния съвет на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите:
С всички кусури, но целта е постигната и на 7 юли се случи нещо. Оценката на нашите съграждани е, че такова събитие от дълго време не е имало във Велинград. Колегите от бранша от другите градове изпитаха благородна завист към Велинград, защото направихме нещо хубаво. Знаем си грешките, но сега наградата трябва да се експлоатира. Догодина с помощта на кмета Иван Лебанов ще празнуваме първия рожден ден на Велинград като СПА столица на Балканите. За една година трябва да придадем на Велинград столичен вид. Мое мнение е, че празникът трябва да се изтегли по-рано, още през юни, за да удължим туристическия сезон, а и така ще бъде по-леко за хотелиерите. Радвам се на това, което се случи във Велинград на 7 юли!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води