Велинград - online - Бридж-фестивалът: Високи температури и висока класа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бридж-фестивалът: Високи температури и висока класа
Публикувано 2009-07-27 21:09:11 от Темпо

В най-голещите дни на юли, от 23 до 26, в балнеохотел “Аура” се проведе юбилейното десето издание на бридж-фестивала, организиран от бридж-клуб Велинград. Освен с високите температури състезанието ще се запомни и с участието на много бриджори от висока класа като световните шампиони за сеньори Христо Друмев - Иван Танев и европейските шампиони на смесени отбори Десислава Попова - Росен Гунев. Участниците тази година бяха от България и Гърция.

В големия двойков турнир “Петрофер” играха 38 двойки, а на първите три места се класираха Христо Гоцев - Георги Гергов (София), Мирослав Михайлов - Георги Георгиев (София) и Христо Чавдаров - Ради Радев (Асеновград - Стара Загора). В този турнир участваха 6 двойки от Велинград, но нито една от тях не попадна във финала. Най-добро класиране за велинградчани записаха Георги Халачев - Светозар Джонев.
Много оспорван бе финалът на големия отборен турнир “Атлетик”, в който се бориха 18 отбора. Само с 2 IMP разлика отбор “Феникс” (Христо Христов, Камен Червеняков, Кирил Мариновски и Виктор Аронов) победи тима на “Левски” (Христо Друмев, Иван Танев, Десислава Попова, Росен Гунев). В отборната надпревара играха два тима от Велинград, като по-добре представилият се отбор “Клептуза” (Димитър Шулев, Никола Генев, Стойо Даракчиев, Илия Паунков) зае десето място.
В рамките на бридж-фестивала се проведе и двойков турнир за наградата на вестник “Темпо”, в който победители са Христо Мяхов - Здравко Славов.
Оранизаторите от бридж-клуб Велинград благодарят на балнеохотел “Аура” за съдействието и гостоприемството и на община Велинград за осигурените купи за победителите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води