Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.07.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.07.09
Публикувано 2009-07-27 22:49:30 от Темпо

ГРАДИНИ Детските градини в община Велинград нямат разпореждане да затворят врати за лятна ваканция през август. Според заповедта на кмета всяка директорка на ЦДГ ще преценява колко и какви групи да сформира съобразно броя на децата, които желаят и през август да посещават градината. В детските заведения успоредно ще се извършват и текущи ремонти.


МАНДАТ Един от седемте мандата на ДПС, които партия “Ред, законност и справедливост” оспорва пред Конституционния съд, е този на Искра Михайлова. Тя бе избрана на народен представител като втора в листата на ДПС в Пазарджишки избирателен район. Според жалбата на РЗС това е станало с гласове от секции в Турция, където е имало нарушения на изборното законодателство. Конституционният съд първо ще се произнесе дали жалбата е основателна.

СИП Кметът Иван Лебанов не е продължил срочния договор на Анна Кондарева като управител на общинското предприятие “Спортни имоти и пазари”. За временно изпълняващ длъжността е определен Костадин Златев, а за заместник-управител по икономическите въпроси бившата управителка Атанаска Хрисчева. Съдебното дело, което г-жа Хрисчева води заради свалянето й от поста по решение на Общинския съвет, продължава.

СЕСИЯ Преди отпуската през август общинските съветници ще проведат заседание на 30 юли от 9.30 часа. От понеделник до сряда ще заседават постоянните комисии към Общинския съвет.

ОТОПЛЕНИЕ До 14 август е срокът, в който фирмите могат да подават оферти по обявената от Община Велинград обществена поръчка за доставка на дърва и въглища. Горивото е за отопление на детските и социални заведения, на кметствата и общинското предприятие “Спортни имоти и пазари”.

БЪРДО Община Ракитово ще изгражда водопровод от местността Бърдо с дължина 1896 метра. Обявен бе открит конкурс за избор на изпълнител. трасето, през което ще премине водопроводът, пресича два пътя, дерета и река.

ЖЕГА 38 градуса отчетоха термометрите във Велинград на 25 юли. съботният ден бе определен като най-горещия за 2009 г. в цялата страна.

ЦИРК Цирк “Aquantico” ще разпъне шатрата си във Велинград, до Стадиона. От 28 до 30 юли циркът ще има представления в курорта.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай