Велинград - online - Плувна програма обучава деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувна програма обучава деца
Публикувано 2009-08-03 22:01:12 от Темпо

За втора поредна година Плувен клуб “Белмекен” изпълни проект по програмата на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС) с име “Научи се да плуваш”. Основната цел е началното обучение по плуване на децата за подобряване на тяхното здраве и физическа дееспособност, предпазване от удавяне, оказване на адекватна помощ при инциденти във водата и създаване на предпоставки за последващи системни занимания с плуване.

Програмата на ДАМС дава възможност ефективно да се ползват басейни и да се провежда безплатно обучение по плуване от квалифицирани треньори. С продължение на нейното изпълнение се очаква постепенно да бъдат обхванати максимален брой деца, да се даде възможност за селекция на талантливи деца за плувния спорт и да се подобри материалната база на плувните клубове с оглед бъдещо обучение и тренировка по плуване.
В проекта на ПК “Белмекен” бяха включени децата във възрастта между 8 и 10 години от СОУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Обучението се порведе през месеците май, юни и юли. Клубът получи пълното съдействие на общината, ръководството, училището и класните ръководители. При голям интерес от страна на родителите децата организирано провеждаха занимания на покрития плувен басейн и Централния минерален плаж. С голямо желание и старание усвоиха основните плувни умения. Много от тях показаха качества и бяха включени в тернировъчните групи на клуба. Накрая всички получиха награди, осигурени от ДАМС.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води