Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.08.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.08.09
Публикувано 2009-08-03 23:51:33 от Темпо

ПАРЛАМЕНТ Народният представител от Велинград Ангел Даскалов от ГЕРБ ще работи в две комисии в парламента -по труда и социалната политика и по обществен ред и сигурност. Във втората комисия ще е заедно с избрания от нашия район депутат от ДПС Делян Пеевски, който миналата седмица не бе избран за председател на Комисията за борба с корупцията.


ГОРИ Едно от първите знакови освобождания от длъжност, които подписа новият премиер Бойко Борисов, бе на велинградчанина Стефан Юруков. Г-н Юруков бе отстранен от поста председател на Държавната агенция по горите, където през последния мандат бяха извършени скандални замени на гори.

ДЕЛО Окръжна прокуратура - Пазарджик внася в съда обвинителен акт срещу арх. Мануел Манолов за престъпление по чл. 149, ал. 5 от Наказателния кодекс - блудство с малолетни лица. Делото в Окръжен съд е насрочено за 17 септември 2009 г. Предишният път съдът върна случая за доразследване заради нарушения в досъдебното производство.

ДОГОВОР На 27 юли в община Велинград се проведе конкурс за избор на външен доставчик на услугата “Дневен център за възрастни хора с увреждания”. Единственият кандидат беше Националният център за социална рехабилитация, с чийто представител общината ще сключи договор.

ПОКАНИ Исторически музей - Велинград организира през седмицата две интересни събития и кани велинградчани и гостите на курорта да ги посетят. На 6 август (четвъртък) от 17 часа в Художествената галерия проф. Дияна Гергова, която в момента ръководи археологическата бригада на Острец, ще изнесе лекцията “Значими археологически обекти в България”. Ден по-късно, на 7 август (петък) от 17 часа в музея ще бъде открита изложбата “Мегалитите”.

БУЗЛУДЖА На 1 август 30 членове и симпатизанти на БСП от Велинград се включиха в ежегодната среща на връх Бузлуджа.

ЗЕМЕДЕЛИЕ Велинградчанинът Филип Устабашиев ще вземе участие в Генералната асамблея на Международната младежка асоциация по проблемите на европейското земеделие Mijarc, която ще се проведе между 8 и 16 август в Етрополе.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай