Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.08.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.08.09
Публикувано 2009-08-11 10:06:15 от Темпо

ПРЕОБРАЖЕНИЕ На 6 август отец Георги от българската църква в португалската столица Лисабон отслужи тържествената служба по случай Преображение Господне в църквата в Лъджене. Преди година службата на големия празник в същата църква бе ръководена от Пловдивския митрополит Николай.


ПЪРВОКЛАСНИЦИ Семейства, които имат първокласници и доход не повече от 350 лева на член от семейството, могат да кандидатстват за помощ в дирекция “Социално подпомагане”. Приемът на молби вече започна, като трябва да се представят бележки за доходите и от училището, в което е записан първолакът. Тази година помощите за първокласници ще са в размер на 150 лева.

БОГОРОДИЦА В църквата “Успение Богородично” в Лъджене започна събирането на средства за курбана, който всяка година се прави на храмовия празник 15 август. След акатиса на 14 август вечерта ще бъде изнесена плащаницата на Богородица, дар от Ерусалим.

НАРКОТИЦИ При акция в дома на 19-годишния М. Б. във Велинград криминалисти са открили 2 пакетчета кокаин и таблетка метаамфетамин. Води се досъдебно производство.

БЕЗ КНИЖКИ Двама водачи на МПС от Велинград с отнети шофьорски книжки задържа полицията през изтеклата седмица: 51-годишния Н. Н. с “Москвич” и 23-годишния М. С. с “БМВ”. Свидетелството за правоуправление на първия е било взето за нарушения през май, а на втория през януари тази година. Срещу двамата нарушители се водят незабавни полицейски производства.

ПАНАГЮРИЩЕ Вокална група от Пенсионерския клуб “Васил Левски” в кв. Лъджене участва през уикенда във фестивал в Панагюрище. Велинградските пенсионери получиха специална покана от домакините.

СЪРНИЦА Празникът на Сърница, който миналата година бе отбелязан с богата програма в средата на август, се отлага за септември. Кметът М. Карамолла съобщи, че са съобразили датата със съборите на Юндола и Доспат и с религиозния календар.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай