Велинград - online - “Импулс” танцува за световния ден на младежта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” танцува за световния ден на младежта
Публикувано 2009-08-18 09:11:18 от Темпо

За първи път Световният ден на младежта 12 август бе отбелязан подобаващо във Велинград. Общината и Клуб за спортни танци “Импулс” си подадоха ръце, за да поднесат вечерта на 12 август на велинградчани и гостите на курорта празничен концерт.
От сцената на площад “Николай Гяуров” кметът Иван Лебанов избра да не чете предварително подготвеното му слово, а в импровизирана реч да увери младите хора на Велинград, че общинското ръководство всячески ще им помага. Заедно с него концерта изгледаха народният представител от ГЕРБ Ангел Даскалов и четиримата заместник-кметове на общината.

Честта да открият програмата се падна на танцовите двойки от по-малките възрастови групи, които показаха два нови формейшъна в латино и стандартни танци. Последваха ги “звездните” двойки на “Импулс”, прибавили десетки медали към спортната слава на Велинград и през изминалия сезон от държавни и международни шампионати.
Към всички състезатели и към треньорките Десислава Петакова и Мая Кондарева думи на благодарност отправи президентът на КСТ “Импулс” Петър Милчев. Той изрази увереност, че занапред всяка година на 12 август празникът на младите хора ще бъде отбелязван с музика и танц във Велинград.
Концертът на “Импулс” завърши с изпълнение в памет на краля на попа Майкъл Джексън, като танцьорите импровизираха по негова музика. И този път заедно с “Импулс” на сцената бяха певци от музикалната школа “Звънче”. Вили Бъсина и Емил Шулев пяха за началото и финала на концерта.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води