Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.08.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.08.09
Публикувано 2009-08-18 09:43:12 от Темпо

ОБЛАСТЕН На заседанието си на 12 август правителството определи новите областни управители на 16 области в страната. Област Пазарджик не беше сред тях и тази седмица ще се чака избора на премиера Б. Борисов за поста на областния управител. През последните два мандата от 2001 г. насам на поста зам.-областен управител в Пазарджик от квотата на ДПС беше Юмер Хамза от Велинград.


СЕСИЯ През тази седмица се очаква извънредно заседание на Общинския съвет, тъй като кметът Иван Лебанов е върнал за прегласуване решението на съветниците за директорския пост в “Спортни имоти и плажове”. Възможно е местният парламент да разгледа и проблема на ФК “Чепинец”, който не може да започне есенния дял от първенството заради неясноти около Стадиона и финансирането.

ПРОМИЛИ Едно незабавно и едно бързо полицейско производство бяха образувани през седмицата срещу двама велинградски шофьори, заловени да карат след употреба на алкохол. По едно денонощие в ареста прекараха 55-годишен водач на “Ровър” с 1.24 промила алкохол и 35-годишен водач на Форд Фиеста с 1.26 промила.

МУЗЕЙ С анекс към договора между община Ракитово и строителната фирма “Подем” - Пловдив бе удължен пусковият срок за изграждане на музей в града. Обектът трябва да бъде предаден готов на 20 септември 2009 г.

КАРАОКЕ Вокална група “Караоке” поднесе на гостите на града и на велинградчани още една празнична вечер през това лято. На 16 август възпитаниците на Юлияна Ковачева изнесоха концерт на сцената на площад “Н. Гяуров”.

ШИПКИ Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите - Пазарджик напомня за забраната да се берат зелени шипки. В зеления плод липсват нужните биологично активни вещества, каквито се натрупват само след пълното узряване на шипките. От РИОСВ ще засилят контрола на пунктовете, които изкупуват шипка. Глобите за нарушители варират от 3 до 5000 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води