Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.08.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.08.09
Публикувано 2009-08-24 22:38:18 от Темпо

ЖИЦА По сигнал на 59-годишна велинградчанка полицията установи кражба на ток. Проверката показала, че за сметка на жената се краде ток от съседна къща с помощта на 40-метров кабел. Срещу 35-годишния съсед се води бързо полицейско производство.


ПРАЗНИЧНО Ракитово се готви за празнува в продължение на 3 дни. В последната събота на август градът по традиция провежда Горски бал и избира Царица на гората. Тази година това ще бъде съчетано с културни празници на 28 и 29 август. Припомняме, че празникът на Ракитово на 7 юли (Света Неделя) бе отменен заради скорошната кончина на кмета Ангел Говедарски.

БСП На 18 август група социалисти от Велинград участва в тържеството по повод така наречената “Четворна акция” във Варвара. Партията се стяга и за честване на годишнина от битката на Милеви скали, което е насрочено за 5 септември.

КОМЕДИЯ И това лято ще имаме възможността да видим на велинградска сцена неуморната Стоянка Мутафова. Заедно със Златина Дончева и Николай Атанасов тя ще представи комедията на Азис Несин с провокативното заглавие “Палавите вдовици”. Представлението е на 27 август, четвъртък, в салона на читалището в Лъджене.

САМОДЕЙЦИ На 20 август театралният състав към ОНЧ “Отец Паисий” изигра за пореден път новия си спектакъл “Оркестър “Титаник”. След това самодейците от театъра и градския хор заминаха на морския бряг в курорта Царево. Там ще събират вдъхновение за новия творчески сезон.

ЛИДЕР На 24 август Белово домакинства на първата информационна среща между представители на общините Велинград, Септември и Белово. Трите общини вече имат взети решения за създаване на съвместна Местна инициативна група (МИГ) по Програмата за развитие на селските райони и подхода ЛИДЕР. Предстои насрочване на първото работно заседание, на което да започне разработване на стратегия за развитието на територията на бъдещата местна инициативна група.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води