Велинград - online - Наръчник на туриста дава здравни съвети при пътуване 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наръчник на туриста дава здравни съвети при пътуване
Публикувано 2009-09-01 17:51:13 от casic

Как да съхраним здравето си по време на пътуване в чужбина (особено в тропически страни), кои са 10-те неща, които задължително трябва да знаем за здравните рискове на избраната дестинация, какви ваксинации да си направим и как да преодолеем дискомфорта от часовата разлика – отговори на тези и ред други въпроси дават двете нови информационни брошури на РИОКОЗ Пазарджик, публикувани на интернет страницата на институцията.
На адрес www.riokozpz.net са поместени двете части на наръчник на туриста “Съхранете здравето си при пътуване”. Препоръките в него са направени от доц. Димитър Вучев, лекар-паразитолог в Здравната инспекция.
Необходимостта от помагалото за кандидат-пътници е породена от глобализацията на съвременния свят. Други обстоятелства са затоплянето на климата, способстващо бързото разпространение на паразитни и други заразни болести, миграционните процеси и фактът, че българинът все по-често пътува – по делови въпроси или за развлечение. Предварителните знания и подготовка са нужни, за да се съхранят доброто здраве и самочувствие на пътуващия през време на целия му престой в чужбина. Наръчникът на туриста “Съхранете здравето си при пътуване” дава ценни съвети как да си осигурим медицинска помощ в чужбина, какъв пакет от минимум медикаменти да вземем със себе си и какво да предприемем след завръщането си на родна земя.
Помагалото би представлявало интерес и за клиентите на туроператорите, агенциите и фирмите, които изпращат наши специалисти на работа в чужбина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай