Велинград - online - Седмичен обектив 01.09.2009 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Седмичен обектив 01.09.2009
Публикувано 2009-09-01 18:56:29 от casic

ПОЖАР На 26 август пожар унижощи 3 тона сено и слама и дървена постройка в село Абланица. Изпелен е и паркираният наблизо автомобил Фолксваген Поло. Причините се изясняват.
МОСТ На 2 септември ще бъде официално открит мостът в Драгиново, който е близо до комплекс “Амос”. Съоръжението е изградено със 642 293 лева, оптуснати от Междуведомствената комисия за борба с бедствията и авариите. Това ще е вторият нов мост в Драгиново, след като преди по-малко от месец бе прерязана лентата на железния мост, дарен от френското правителство след голямото наводнение през 2005 г.

ХРАНИ На 24 септември Община Ракитово ще избира доставчик на хранителни продукти за детските градини в трите селища и детската млечна кухня. Обявеният открит конкурс е за срок от 24 месеца. .

ХУЛИГАНИ Шест мъже от 21 до 35 години бяха задържани в ареста на РПУ - Велинград. Трима от тях са наказани с 3 денонощия в ареста, защото са изпотрошили прозорците на частна къща, придружавайки погрома с псувни и ругатни. Останалите трима изтърпяват 5 дни арест, тъй като са нанесли побой над двама човека. .

ЧЕШМА В центъра на Сърница започна изграждането на нова чешма, похвали се кметът Мехмед Карамолла. Проектът за чешмата бе приет на сесия на Общинския съвет. .

ЕТЪРА От 4 до 6 септември в Етнографския комплекс “Етъра” край Габрово ще се съберат майстори на занаятите от цялата страна. На специален щанд ще се представият Исторически музей - Велинград и майсторката на писани яйца Даниела Цопанова.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай