Велинград - online - Нов мост ще подпомага икономиката на Драгиново 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нов мост ще подпомага икономиката на Драгиново
Публикувано 2009-09-07 23:20:41 от Темпо

Областният управител на Пазарджик д-р Дончо Баксанов и кметът на Община Велинград Иван Лебанов откриха на 2 септември новоизградения мост над река Чепинска край Драгиново, който свързва селото с Индустриалната зона. Съоръжението бе напълно разрушено по време на обилните дъждове и наводнения през август 2005 г., затова след усилията на общинското ръководство Междуведомствената комисия за защита на населението при бедствия и аварии отпусна средства за възстановяването му. Строително-ремонтните дейности бяха възложени на пазарджишкото дружество”Еко Хидро’ 90” и са на стойност 642 293 лв.

Новата придобивка е от особено значение за икономиката на Драгиново и на община Велинград и е изградена с перспектива, каза в приветствието си Иван Лебанов. Той обясни, че идеята е след време в района да бъдат изградени спортна зала с футболно игрище, спортни съоръжения и СПА-комплекс, тъй като наблизо има извор с минерална вода. Освен това интерес към терена оттатък реката е проявен и от високопоставен източник от държавата Катар, така че след време тук ще бъде облагородено и преустроено в интерес на хората.
Областният управител д-р Дончо Баксанов увери драгиновци и общинското ръководство на Велинград, че ще подкрепя инициативите им, насочени към подобряване на инфраструктурата и благосъстоянието на местните хора. На церемонията присъстваха народните представители от пазарджишки регион Ангел Даскалов и Искра Михайлова и новият зам.-областен управител от Велинград Ваня Минкова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води