Велинград - online - Сърница с нов водопровод за 3 милиона лева 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Сърница с нов водопровод за 3 милиона лева
Публикувано 2009-09-07 23:22:21 от Темпо

На 3 септември кметът на община Велинград Иван Лебанов и кметът на Сърница Мехмед Карамолла прерязаха лентата на новоизградената водопроводна мрежа и пътна инфраструктура на града. На церемонията присъстваха народните представители от пазарджишки регион Ангел Даскалов и Искра Михайлова, заместник-кметовете инж. Валентина Цветанова, Дияна Кехайова, Георги Янчев, Исмет Бабучи, началникът на Областно пътно управление – Пазарджик инж. Иван Дишков, главният изпълнителен директор на фирмата изпълнител “Газстроймонтаж“ АД Борислав Заков, управителят на фирма “Пътища“ АД инж. Ангел Палев.

Кметът Карамолла сподели, че мащабният проект с благоустройствен ефект е реализиран благодарение на усилията на община Велинград и на всички, взели участие в изграждането на обекта. Договорът за обект ”Реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на град Сърница” бе подписан на 18 август 2008 г. и месец по-късно строителството започна, като даденият 11-месечен срок за изпълнение бе спазен. Финансирането в размер на 3 059 988 лв. бе осигурено от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, припомни Иван Лебанов. По проекта бе подменена цялата водопроводна мрежа с нови полипропиленови тръби, монтирани е тръбна мрежа с обща дължина 17 000 м.л., възстановена е 375 м.л. канализационна мрежа с гофрирани тръби, възстановени бяха уличните и тротоарни настилки, положени бяха 1900 мл.бордюри, 21 552 кв.м. асфалтова настилка, 1000 кв.м. тротоарна настилка, направени са 18 дъждоприемни шахти.
Кметът на община Велинград Иван Лебанов приветства гражданите на Сърница и пожела в най-скоро време с проекти да се осъществи изграждането и на околовръстен път, на канализация и пречиствателна станция.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай