Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.09.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.09.09
Публикувано 2009-09-07 23:25:38 от Темпо

ТРАУР Обявеното от Община Велинград тържество по случай 6 септември - Деня на Съединението не се състоя. Общинското ръководство отмени честването в знак на съпричастност към трагичната участ на 15-те българи, загинали ден по-рано при потъването на кораба “Илинден” в Охридското озеро и към скръбта на техните близки. На 7 септември във Велинград бе отбелязан денят на национален траур.


ПАРЛАМЕНТ През май 2009 г. бе обявена обществена поръчка за основен ремонт на Лечебно-възстановителната база на Народното събрание във Велинград с прогнозна стойност 3 066 000 лева. По информации в централната преса е взето решение за прекратяване на процедурата и ремонтът се отлага.

ПОДКУП Полицаи от РПУ - Велинград отказаха подкуп от 50 лева, подхвърлени на задната седалка на служебния “Опел” от нарушител. На 3 септември около 16 часа на изхода на Велинград е спрян за проверка “Фиат Брава”, управляван с превишена скорост от 34-годишния ракитовец М. Г. За да избегне акта, шофьорът подхвърлил петдесетачка. Веднага на място е пристигнал екип на РПУ, нарушителят е задържан в ареста и е образувано бързо производство. Това е трети случай във Велинград на предлагане на откуп за 2009 г., като по предишните два вече са постановени присъди.

ЛИДЕР На 1 септември в Общинския детски комплекс се проведе информационна среща на представители на трите общини Велинград, Белово и Септември, които създават местна инициативна група (МИГ) по Програмата за развитие на селските райони. Участниците се запознаха с подхода “ЛИДЕР”, който действа в голям брой страни от ЕС. Предстоят още работни срещи.

МИЛЕВИ СКАЛИ На 5 септември бяха отбелязани 55 години от битката на Милеви скали. В честването участва и група социалисти от Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай