Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.09.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.09.09
Публикувано 2009-09-15 09:05:33 от Темпо

ПОЛЕ От община Велинград съобщиха, че са създадени оперативни групи за денонощна охрана на полските терени. Опазването на селскостопанската реколта се извършва съвместно с Районното полицейско управление.


ПОЛЕ От община Велинград съобщиха, че са създадени оперативни групи за денонощна охрана на полските терени. Опазването на селскостопанската реколта се извършва съвместно с Районното полицейско управление.

НАРКОТИЦИ 22-годишен велинградчанин с “БМВ” бе заловен от полицията на 10 септември. В автомобила е открито топче хероин, а при последвалото претърсване в дома му - пакетче от същия наркотик и цигара канабис. На 11 септември в дома на А. К., 40 г. в Костандово са открити 22 грама марихуана. Нарушителите са арестувани, образувани са дознание.

ГЪРЦИЯ Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” получи покана и тази седмица ще вземе участие в международен кулинарен конкурс в гръцкия град Драма. Дамите под ръководството на Росица Лебанова се подготвят да представят традиционни нашенски блюда.

УКРАЙНА Директорът на СОУ “В. Левски” Емил Моллов ще участва в научно-практическа конференция в и Деня на учителя в Украйна. Той ще посети училище в Киев със засилено изучаване на английски език с идеята да се подготви споразумение за сътрудничество и общо кандидатстване по европейски образователни програми.

ПОЖАРНА В дните от 14 до 18 септември по повод Сдемицата на противопожарната безопасност ще има приемна за граждани и открити телефони за консултации. Тази година основна цел на седмицата ще бъде учениците да получат повече знания за опасността и справянето с пожари.

9 СЕПТЕМВРИ Общинската организация на БСП във Велинград организира тържество по повод 9 септември. За историческата дата говориха председателят Тома Пачалов и Иван Бандаков. На паметника на Съпротивата граждани и обществени организации поднесоха венци и цветя.

АВТОМОБИЛИ От 16 до 22 септември е Европейската седмица на мобилността. Водеща тема през 2009 г. е “Да подобрим градската среда”, като акцентът пада върху въздействието на транспорта върху околната среда в градовете: замърсяване на въздуха, трафик, увеличени емисии парникови газове, отпадъци и др. Идеята е да се заговори за промени във всекидевното поведение на гражданите - придвиждаве с велосипед, ползване на градски транспорт, разходки сред природата. 22 септември е обявен за Европейски ден без автомобили.

БЛАГОДАРНОСТ Бинка Герогиева, ръководител на детската вокална група “Камбанки” от Елин Пелин, е изпратила благодарствено писмо до кмета И. Лебанов за гостоприемството по време на тазгодишните Празници на културата. Към благодарностите се включват и участвалите в концерта на “Звънче” и приятели изпълнители от Лом и Сливен.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води