Велинград - online - Спортистите ветерани с много награди от Поморие 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спортистите ветерани с много награди от Поморие
Публикувано 2009-09-22 07:58:07 от Темпо

По традиция и тази есен от 5 до 14 септември клубът на спортистите ветерани “Здраве и дълголетие” беше на национален лагер в Приморско. В него взеха участие 360 човека от страната, представляващи 26 клуба, сред които и 22 спортисти ветерани от Велинград. И този път нашите ветерани се върнаха с награди от участията си в спортните прояви. За хвърляне с топка Дочка Василева спечели второ място, медал и грамота. Също второ място и награди завоюва Незабравка Янкова в дисциплината скок от място, а Люба Зинкова, Стойна Станоева и Валя Козинарова спечелиха отборно трето място с участието си във френската игра “петанк” и получиха грамоти и плакет. Трето място и лична награда за участие в модното ревю спечели Велка Темелкова.

И пак по традиция нашите представители взеха участия във всички вечери на талантите: на поезията - Поля Булянска със свое стихотворение, на хумора - Любка Зинкова и Дочка Василева с хумористични песни.
Велинградските ветерани отборно са трети в дисциплината атлетика и получиха безплатен годишен абонамент от в-к “Втора възраст”.
Членовете на Спортен клуб “Здраве и дълголетие” и техният председател Валя Козинарова вече започнаха подготовката си за предстоящо състезание в Плевен. Те благодарят на ръководството на СОУ “Васил Левски” и на неговия директор Емил Молов за доброто отношение и предоставена зала за тренировки и напомнят, че всеки е добре дошъл на тренировките в понеделник и сряда от 14.30 часа.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води