Велинград - online - Бисер Киров и “Жаворники” на наша сцена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бисер Киров и “Жаворники” на наша сцена
Публикувано 2009-09-22 08:44:31 от Темпо

Възстановено само преди няколко месеца във Велинград Движение “Русофили”, което е част от националното, заработи на пълни обороти. В рамките на няколко дни заедно със сдружение “Славяни” бяха проведени две мероприятия. На 12 септември с организиран транспорт 45 човека от Велинград посетиха VI национален събор на язовир “Копринка”, където си дават среща хората работили, живели и учили в Русия. Два дни по- късно, на 14 септември, приятелите на руската култура имаха удоволствието да се насладят на автентичен руски фолклор на сцената на ОНЧ “Отец Паисий”. На велинградчани гостуваха певецът Бисер Киров - понастоящем съветник по културата към посолството на България в Русия и красивите дами от Музикалния театър на традициите на Ирина Хохлова - “Жаворонки” (“Чучулиги”).

В продължение на повече от час публиката слуша традиционни руски песни, свързани с най-хубавите християнски празници. Руските певици показаха истински професионализъм, когато заедно с Бисер Киров за първи път се включиха като бек–вокали и пяха познатите на всички ни популярни негови песни от миналото на български език.
Ръководството на Движение “Русофили” посрещна подобаващо гостите си с неоценимата подкрепа на СПА клуб “Бор” с управител Васка Милушева, ДЛС “Чехльово”, фирма “Кан 2001 – Ангел Маринков”, “Елбрус холидейс”, читалище “Отец Паисий” и Община Велинград. На всички тях председателят на Движение “Русофили” – Велинград Георги Пашов изказва благодарност, като се надява доброто сътрудничество да продължи.
Весела Цинцева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола