Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.09.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.09.09
Публикувано 2009-09-22 09:05:32 от Темпо

В 9 часа на 15 септември новата учебна година започна във всички училища в община Велинград. Първокласниците са 447 и за тях срещата с училището и първата учителка беше най-вълнуваща. На снимката: откриването на учебната година в СОУ “Св.св. Кирил и Методий” във Велинград.
НЕЗАВИСИМОСТ Денят на независимостта на България 22 септември ще бъде отбелязан във Велинград с тържествена церемония пред сградата на общината. Издигането на националния флаг и празничната програма са насрочени за 11 часа този вторник. По повод празника Ротари клубове от Велинград, Пазарджик и Панагюрище организират традиционния маратон - обиколка на язовир Батак, който ще стартира сутринта на 22 септември.

КАБЕЛИ С дата 7 септември 1009 г. РДНСК - Пазарджик издаде 4 заповеди, с които забрани на СД “Братя Бееви” ползването на кабелната мрежа на телевизията в трите квартала на Велинград и Драгиново. Забраната е следствие от предишни решения на РДНСК, че изградената от СД “Братя Бееви” кабелна мрежа е незаконна. Заповедите подлежат на обжалване.

СЕСИЯ Заради почивните дни в началото на тази седмица Общински съвет - Велинград отново няма да проведе редовното си заседание в последния четвъртък на месеца. Сесията е насрочена за 30 септември, сряда, а заседанията на постоянните комисии ще са от 23 до 25 септември.

ХУЛИГАНСТВО Районен съд - Велинград наложи наказания от 2 дни престой в ареста на баща и син. Двамата мъже на 48 и 20 г. са предизвикали скандал в заведение в града на 15 септември, при който след обидите и заканите се е стигнало до побой и полицията се е намесила. На нарушителите са съставени актове за дребно хулиганство.

Уточнение: В предишния брой на вестника сме допуснали грешка в заглавието “Дановски с бронз от европейското”. Както става ясно от текста на статията, Димитър Дановски спечели бронзово отличие на световното първенство по канадска борба в Италия.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води