Велинград - online - “Звънче” защити реномето си в Кюстендил 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” защити реномето си в Кюстендил
Публикувано 2009-09-30 09:39:12 от Темпо

На 25, 26 и 27 септември в Кюстендил се проведе традиционният Международен детски конкурс за популярна песен “Златни ябълки”. В тазгодишното издание на фестивала взеха участие 65 деца от Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина, Сърбия, Словения, Албания и България от градовете София, Пловдив, Бургас, Перник, Булянци, Нови хан и Велинград.


Възпитаниците на Музикална школа ”Звънче” по традиция участваха в конкурса и за пореден път станаха носители на високи награди. Тази година честта на Велинград, на школата и на ръководителите й Йорданка и Иван Казалиеви в Кюстендил защитаваха Мариям Маврова, Янка Върбовска, Иванка Алексиева, Радка Узунова, Христина Влахова, Таня Кондева и Анелия Рачева. Като специален гост на конкурса “Златни ябълки” бе поканена Калина Благова от Велинград. Специалната покана за Калина регламентираше участието й с изпълнение на инструментални произведения при официалното откриване на конкурса. С изпълненията си тя спечели бурните аплодисменти на журито и публиката.
Журито под председателството на композитора Пепи Писарски с членове Мирослав Караделиев, Никола Мерджанов и по двама представители на страните участнички във фестивала присъди специални награди за завоюваните първо, второ и трето място за Анелия Рачева, Христина Влахова и Радка Узунова. В първа възрастова група първото и второто място бяха за Иванка Алексиева и Мариям Маврова. Така Музикална школа “Звънче” потвърди вече извоюваното си високо реноме на конкурса в Кюстендил.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай