Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.09.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.09.09
Публикувано 2009-09-30 10:49:57 от Темпо

ТОК От 1 октомври електроразпределителното дружество “EVN” въвежда нови периоди за заплащане на консумираната електроенергия. Всеки абонат може да провери в какъв период от месеца трябва да плати сметката си за ток на фактурата, която получава от “EVN”. Заплащането на сметките ще става в пощенските станции.


ПРАЗНИК Кметът Иван Лебанов произнесе реч по повод 22 септември - деня на независимостта на България. В церемонията пред общината участваха заместник-кметовете и малък брой общински съветници. Празнична програма изнесе Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”.

ЦЕПИНА Служителите на Общинската администрация в Ракитово се включиха в почистването на района около крепостта Цепина. Трудовият ден беше в събота, 26 септември.

МИГ На 28 септември в Белово се състоя поредният информационен ден по проекта на трите общини Лелинград, Белово и Септември към Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони. Проектът предвижда създаване на Местни инициативни групи (МИГ), които да изготвят местна стратегия за развитие. Засега велинградчани са най-пасивни по отношение участието в съвместния проект.

ПОЗДРАВ На 20 септември кметът Лебанов поздрави изповядващите мюсюлманската религия с празника Рамазан байрям. В поздрава си той пожела диалогът между религиите в нашата община да продължи да се развива в рамките на толерантността и взаимното уважение.

СОЦИАЛИСТИ Младите социалисти във Велинград създадоха ново обединение. Начело на обединената младежка организация бе избран Пламен Алеков.

ПОМОЩИ До края на октомври е срокът за подаване на молби за целеви помощи за отопление. До момента броят на кандидатите за такава помощ в община Велинград е над 4200 човека и е най-големият в Пазарджишка област.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България