Велинград - online - КРИМИ ХРОНИКА 05.10.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: КРИМИ ХРОНИКА 05.10.09
Публикувано 2009-10-05 22:37:23 от Темпо

СКАНДАЛ През нощта срещу 1 октомври в таверна във Велинград 37-годишният Северин Клашнов - Чарли вдига як скандал. Сериозно почерпеният мъж обижда персонала, чупи посудата, отправя заплахи. Стига се до намеса на полицаи, към които съветникът в Общински съвет - Ракитово също се държи крайно агресивно, отправя обиди и ругатни. След 24 часа в ареста нарушителят е изправен пред Районен съд - Велинград, който на 2 октомври отсъди наказание за С. Клашнов от 300 лева глоба и акт по Указа за борба с дребното хулиганство.


ГЛОБА Административен съд - Пазарджик присъди 200 лева глоба на Александър Гагов, който на 9 февруари т.г. бе заловен да шофира с отнето за друго нарушение свидетелство за управление и с изтекъл срок на регистрационните табели на мерцедеса си. Делото бе заведено по жалба на началника на РПУ - Велинград срещу решението на Районен съд - Велинград за отмяна на наказателното постановление на полицията. Решението на пазарджишкия съд по случая с общинския съветник от Велинград е окончателно.

КРАЖБА Мобилен телефон, безалкохолни напитки и бира бяха откраднати от магазин за хранителни стоки във Велинград. За кражбата е задържан 16-годишен тинеджър, срещу когото се води дознание.

ПАРИ Пети отказ на подкуп от началото на 2009 г. регистрираха местните полицаи. Вечерта на 1 октомври на кръстовище в Костандово автопатрил спира за проверка Форд Ескорт, който не спазва знак “Стоп”. Шофьорът О. К., на 21 години от Ракитово, първоначално не спира и след полицейското разпореждане. Впоследствие подхвърля 70 лева през предната врата на полицейския Опел. Полицаите веднага му щракват белезниците и го прибират за 24 часа в ареста и завеждат бързо производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай