Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.10.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.10.09
Публикувано 2009-10-05 23:03:21 от Темпо

ПАМЕТ На 5 октомври в местността Кара тепе бе открита паметна плоча за Балканската война и най-голямата чета от Чепинското корито, взела участие в боевете - 180 четници начело с Иван Ботушанов. Инициативата за паметната плоча е на местното Дружество за защита на Родопите. Подробности за събитието - в следващия брой.


СИП Пазарджишкият административен съд остави без разглеждане жалбата на кмета Иван Лебанов и областния управител срещу решението на мнозинството съветници, с което общинското предприятие “Спортни имоти и пазари” бе преобразувано в търговско дружество. Решението на ПАС не е окончателно и може да се оспори пред Върховния съд.

ДЕЛЕГАТИ Пламен Алеков, Иван Стаев и Лилия Топорчева ще участват като делегати от Велинград в учредителната конференция на Младежкото обединение на БСП на 10 и 11 октомври. В новото обединение членуват млади социалисти до 35-годишна възраст.

ЧОЛАКОВО В село Чолаково започна изпълнението на проект, финансиран от комисията за бедствия и аварии. Той предвижда изграждане на канализация и асфалтиране на улиците в центъра и на отсечките до Салихова и Льотова махала.

ТЕАТЪР На 8 октомври пътуващият театър “Искри и сезони” ще представи във Велинград пиесата “Лоши момчета” от Жан Ко. На сцената на читалище “Отец Паисий” ще видим актьорите Иван Несторов, Герасим Георгиев, Иван Юруков, Милена Атанасова и Елена Кънева.

ИЗЛОЖБА Още една седмица ще продължи изложбата на гоблени, подредена от Нели Червенкова в Художествената галерия в Къщата на Цвета. Първоначалният срок на изложбата се удължава до 11 октомври.

ПОЗДРАВИ На 1 октомври кметът на общината Иван Лебанов изпрати два поздравителни адреса. Той отправи пожелания за здраве и достойни старини към възрастните хора от Велинград и общината по повод техния международен празник. Поздравителен адрес от кмета олучиха и местните творци, които работят в областта на художественото слово и музеката.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай