Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.10.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.10.09
Публикувано 2009-10-19 22:52:03 от Темпо

ТРИКАЛА По покана на асоциация “Хебър”, в която Община Велинград членува, кметът Иван Лебанов ще участва в семинар в гръцкия град Трикала. Форумът е от 27 до 30 октомври, а темата звучи актуално за нашия град: “Въвеждане на интелигентни транспортни системи за управление на трафика”.


ПОВИШЕНИЯ По повод 12 октомври - ден на българската община, заповеди за повишение в ранг получиха държавни служители от Общинската администрация: Янка Петрова, Недялка Стефанова, Георги Янев, Тодор Енев, Снежанка Цанова, Иван Думанов, Катя Георгиева, Владимир Деспотски, Калинка Йовчева, Таня Кълвачева, Веселина Велева-Златева, Яна Савова. Заповедите им бяха връчени от кмета Иван Лебанов, който по случай празник изпрати поздравителен адрес до ОА и до Общинския съвет.

БСП Велинградската организация на БСП проведе пленум на 15 октомври и гласува декларация до делегатите на извънредното заседание на 47-ия конгрес. В нея се заявява, че работата на конгреса трябва да е насочена към задълбочен анализ на коалиционното управление и адекватна оценка на изборните резултати. Първостепенна цел да е единството и съхранението на БСП, а не решаване на междуличностни амбиции и интереси. Делегати на конгреса в неделя от Велинград бяха Иван Лебанов, Тома Пачалов, Георги Янчев, Ганка Кандева и Пламен Алеков.

МЕБЕЛИ Велинградски фирми, сдружение “Родопска мебел” и ПГД “Ив. Вазов” взеха участие в Петото специализирано изложение “Светът на мебелите” в столицата, на което си дават среща производители и дистрибутори от дървообработващата и мебелната промишленост от цялата страна.

10 ГОДИНИ На 14 октомври на Юндола бяха отбелязани 10 години от построяването на параклиса “Света Петка Българска” с дейното участие на УОГС “Г. Аврамов”. Спазена бе традицията на празника на една от най-тачените български светици да бъде отслужена тържествена служба и да се раздаде курбан за здраве и благоденствие.

ПАРНО След прения Общинският съвет гласува 41 000 лева за подмяна на котела и ремонт на отоплителната инсталация в сградата на община Велинград. Котелът от 1979 г. е пробит, а на неговото място в подземния етаж може да бъде монтиран единствено чугунен.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води