Велинград - online - Финансовият министър Симеон Дянков посети Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Финансовият министър Симеон Дянков посети Ракитово
Публикувано 2009-10-26 23:01:34 от Темпо

За разлика от рехавото присъствие на ракитовци на дебата между кандидат-кметовете преди седмица, идването на министър от новото правителство напълни читалищния салон вечерта на 19 октомври. След слухове кой точно ще дойде, се оказа, че пристигна вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.
Той беше придружен от “букет гербери”: депутатите Иван Иванов, Ангел Даскалов, Гинче Караминова, Николай Велишки и Красимира Симеонова, областният управител Дончо Баксанов и неговата заместничка Ваня Минкова.

Гостите бяха поздравени от децата от ДВГ “Дъга” с ръководител Дафинка Пелева, танцовата двойка от КСТ “Импулс” Валентин Иванов - Пепи Баева и с “Аве, Мария” в изпълнение на Радка Узунова, Мариам Маврова и Христина Влахова, възпитаници на сем. Казалиеви от Музикална школа “Звънче” - Велинград.
Явно талантливите деца бяха трогнали официалните гости, защото в техните апели към публиката за подкрепа на кандидат-кмета на ГЕРБ Красимир Вандев се акцентираше на това, че правилният избор на кмет е залог за щастливо детство на децата и осигуряване на достойно бъдеще.
Най-голям интерес естествено предизвика изказването на министър Дянков, който предаде на всички поздрави от Бойко Борисов и обясни, че не са дошли и двамата защото “Кой ще ръководи държавата?”, ако са заедно в Ракитово. В часовете преди срещата финансовият министър беше успял да обиколи центъра, училището, дома за възрастни хора, детската градина, да види улиците и да се запознае с проблемите на водопроводната мрежа и Цигов чарк. Според г-н Дянков причината за проблемите е обстоятелството, че управниците в Ракитово не са били от управляващото мнозинство. “Централната и местната власт трябва да са от една партия”, категоричен бе той и обеща, че ако жителите на общината изберат Красимир Вандев за кмет, лично ще се върне и ще вземе отношение по общинските проблеми. Министърът сподели и идея за идване на ресорните министри, за да помогнат експертно на община Ракитово.
Тъй като въпроси от залата не бяха зададени, “вечеринката” (както я нарече министър С. Дянков) завърши с изпълнение на триото сладкогласни певици от “Звънче”.
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води