Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.10.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 04
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра
· Два форума с фокус върху минералните води
· Оценката на хората, които коронясаха Велинград за СПА столица на Балканите
· За 10 г. хотелите в СПА столицата от 12 станаха 134
· Малки обяви: 04.09.18
· Ути почерпи с две огромни кюфтета по 75 килограма
· Първи концерт и предложение за брак на обновения център
· Празник и за децата
· Дистрикт гуверньорът на Ротари посети Велинград
· Нов водопровод и асфалт на две улици в Юндола
· НАП затвори общинския плаж за 3 дни
· Задържаха работодател заради смърт на работник
· Горяха пожари в Сърница и Ракитово
· РК “Родопчани” участва в “боевете” на връх Шипка
· 120 г. с грижи за природата и дивеча
· Планините ни зоват
· Първо гостуване - първа загуба
Tuesday, August 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.18
· Велинград чака финал на ремонта и старт на празниците

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.10.09
Публикувано 2009-10-26 23:06:17 от Темпо

ХВЪРЧИЛА На 22 октомври в двора на ОУ “Неофит Рилски” се проведе Парад на хвърчилата. Парадът и изложбата на домашни любимци бяха част от многото прояви в чест на 120-та годишнина на школото. Тържественият концерт за празника е насрочен за 30 октомври.


ИТАЛИЯ Делегация от италианската община Кастелнуово Бормида гостува в началото на тази седмица във Велинград. Посещението е по проекта “Иновативни практики за устойчиво развитие на туризма в Белово, Велинград и Септември” - очаквайте подробности за пресконференцията на кметовете на четирите общини в следващия брой.

ЗИМА Две фирми участват в конкурса за зимно поддържане и снегопочистване на пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на община Велинград. От Областно пътно управление - Пазарджик съобщиха на 22 октомври, че оферти са подали софийските фирми “Копекс” ЕООД и “Кос Алфа” ООД.

ОБВИНЕНИЕ На 22 октомври Главната прокуратура внесе обвинение срещу бившия шеф на Държавната агенция по горите Стефан Юруков. Велинградчанинът е обвинен за 4 замени на гори от държавния горски фонд, от които по изчисления на прокуратурата държавата е загубила близо 13 милиона лева.

СЕСИЯ Общински съвет - Велинград насрочи редовната сесия за месеца за 29 октомври, четвъртък. Постоянните комисии ще заседават по график от 26 до 28 октомври.

АСФАЛТ Община Велинград стартира малка обществена поръчка за доставка на асфалтови смеси за нуждите на общината. Откритият конкурс ще е на 23 ноември, като прогнозната стойност на поръчката е 55 000 лева без ДДС, а срокът - 12 месеца.

ОТЛАГАНЕ Наказателното дело срещу арх. М. Манолов бе отложено от Окръжен съд - Пазарджик. Насроченото за 16 октомври заседание не се състоя заради заболяване на съдебен заседател.

РАЗКРИВАНЕ Административен съд - Пазарджик реши, че допуска разкриване на данъчна и осигурителна информация за “Булфарма” ООД - Пещера. Това става по искане на Окръжна прокуратура, която разследва фирмата на д-р Михаил Тиков във връзка със закупуване на нов лек автомобил, който е регистриран като товарен и така е възстановено ДДС в размер на 30 000 лева. Припомняме, че преди време по искане на “Булфарма” бяха запорирани банкови сметки на общинската болница във Велинград.

РЕКИ Областният управител Д. Баксанов нареди да се извърши проверка на проводимостта на речните корита на територията на цялата област Пазарджик. Определена е междуведомствена комисия от експерти от държавните инспекции.

ПАРЛАМЕНТ В СОУ “В. Левски” започна работа новоизбраният ученически парламент. Негов председател стана Георги Михов, който в момента трупа популярност в танцовото шоу “Денсинг старс”.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води