Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.10.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.10.09
Публикувано 2009-10-26 23:06:17 от Темпо

ХВЪРЧИЛА На 22 октомври в двора на ОУ “Неофит Рилски” се проведе Парад на хвърчилата. Парадът и изложбата на домашни любимци бяха част от многото прояви в чест на 120-та годишнина на школото. Тържественият концерт за празника е насрочен за 30 октомври.


ИТАЛИЯ Делегация от италианската община Кастелнуово Бормида гостува в началото на тази седмица във Велинград. Посещението е по проекта “Иновативни практики за устойчиво развитие на туризма в Белово, Велинград и Септември” - очаквайте подробности за пресконференцията на кметовете на четирите общини в следващия брой.

ЗИМА Две фирми участват в конкурса за зимно поддържане и снегопочистване на пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на община Велинград. От Областно пътно управление - Пазарджик съобщиха на 22 октомври, че оферти са подали софийските фирми “Копекс” ЕООД и “Кос Алфа” ООД.

ОБВИНЕНИЕ На 22 октомври Главната прокуратура внесе обвинение срещу бившия шеф на Държавната агенция по горите Стефан Юруков. Велинградчанинът е обвинен за 4 замени на гори от държавния горски фонд, от които по изчисления на прокуратурата държавата е загубила близо 13 милиона лева.

СЕСИЯ Общински съвет - Велинград насрочи редовната сесия за месеца за 29 октомври, четвъртък. Постоянните комисии ще заседават по график от 26 до 28 октомври.

АСФАЛТ Община Велинград стартира малка обществена поръчка за доставка на асфалтови смеси за нуждите на общината. Откритият конкурс ще е на 23 ноември, като прогнозната стойност на поръчката е 55 000 лева без ДДС, а срокът - 12 месеца.

ОТЛАГАНЕ Наказателното дело срещу арх. М. Манолов бе отложено от Окръжен съд - Пазарджик. Насроченото за 16 октомври заседание не се състоя заради заболяване на съдебен заседател.

РАЗКРИВАНЕ Административен съд - Пазарджик реши, че допуска разкриване на данъчна и осигурителна информация за “Булфарма” ООД - Пещера. Това става по искане на Окръжна прокуратура, която разследва фирмата на д-р Михаил Тиков във връзка със закупуване на нов лек автомобил, който е регистриран като товарен и така е възстановено ДДС в размер на 30 000 лева. Припомняме, че преди време по искане на “Булфарма” бяха запорирани банкови сметки на общинската болница във Велинград.

РЕКИ Областният управител Д. Баксанов нареди да се извърши проверка на проводимостта на речните корита на територията на цялата област Пазарджик. Определена е междуведомствена комисия от експерти от държавните инспекции.

ПАРЛАМЕНТ В СОУ “В. Левски” започна работа новоизбраният ученически парламент. Негов председател стана Георги Михов, който в момента трупа популярност в танцовото шоу “Денсинг старс”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай