Велинград - online - Съветниците не харесаха отчет 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съветниците не харесаха отчет
Публикувано 2009-11-02 23:58:43 от Темпо

Съветниците не приеха отчета за изпълнение на решенията на Общинския съвет за периода от 1 юни до 19 август т.г.
Много от съветниците критикуваха Общинска администрация за неизпълнението на решения за изплащане на помощи на хора, пострадали при пожар или друго бедствие. Посочени бяха конкретни случаи на хора в нужда, за които Общинският съвет е гласувал финансова помощ, но тя още не изплатена. В същото време други пострадали вече са си получили парите и това според съветници буди съмнения за избирателност.
Зам.-кметът Валентина Цветанова подчерта, че ОА прави всичко възможно за подпомагане на пострадалите, но в бюджета за 2009 г. са предвидени 22 000 лева и те вече са изхарчени. Г-жа Цветанова пое ангажимент лично да провери конкретните случаи и обясни, че критерият за предоставяне на помощ е последователността на представяне на документацията.
Съветници се възпротивиха, че има неизпълнени решения заради недостиг на средства, а на последната извънредна сесия са гласувани 81 000 лева за довършване ремонта на Закрития плувен басейн.
По питане на София Ключкова бе дискутирана темата за дневния оклад в детските градини. Зам.-кметът Георги Янчев и директор “Образование, култура и вероизповедания” Недялка Стефанова бяха единодушни, че сумата се спазва и оплаквания няма.
Златко Златанов отново поиска равносметка за изразходването на постъпленията от туристическата такса. Парите от таксата са значително по-малко от похарчените от общината за тържествата по повод обявяването ни за СПА столица на Балканите и позволените по закон дейности, заяви В. Цветанова. 18 съветници гласуваха против отчета и така той остана неприет.









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България