Велинград - online - Откриха площадки за тенис и футбол в ОУ “Христо Ботев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Откриха площадки за тенис и футбол в ОУ “Христо Ботев”
Публикувано 2009-11-09 23:56:32 от Темпо

Двете нови спортни площадки двора на ОУ “Христо Ботев” в кв. Каменица бяха официално открити на 5 ноември. Едната площадка с червено покритие е за тенис на корт, а другата със зелена изкуствена трева е за футбол. Лентата преряза кметът Иван Лебанов, който заедно с директорката Марияна Байлова даде и импровизирано начало на ученическа футболна среща. Тържеството, което събра цялото школо и много гости, започна с песни.

Преподавателят но физическо възпитание г-н Иванов подчерта, че новите площадки са чудесни, но е трябвало да бъдат изградени на свободната площ в двора. Според него спортната база трябва да се увеличава и да се гради нова, като голяма нужда от ремонт има и физкултурният салон. ОУ “Христо Ботев” заслужава това, защото сме най-старото училище в Чепинското корито и защото нашите ученици се представят достойно в спортни състезания на общинско, областно и републиканско ниво, каза г-н Иванов и посочи като пример републиканската шампионска по плуване Вангелина Драганова, ученичка в ОУ “Хр. Ботев”.
Директорката М. Байлова благодари на общината и на кмета Иван Лебанов за инвестицията, направена в спортните площадки. Тя призова учениците да мислят повече за спорт и да опазват новата база. “Харесват ли ви новите спортни площадки?” - на този въпрос кметът Лебанов получи в отговор мощно “Да!”. Значи добре сме си свършили работата, каза кметът, който сподели, че Каменица е неговият любим квартал във Велинград и затова тук площадките са две. Неговата препоръка към децата беше да спортуват за здраве, за красота и за високи постижения.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води