Велинград - online - Една успешна година 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Една успешна година
Публикувано 2009-11-09 23:58:19 от Темпо

С тържествено събрание бе отчетена първата годишнина от стартиране дейността на Дневния център за хора с физически увреждания - Велинград. Управителят Елена Янева-Зисова направи кратък отчет пред потребителите на центъра, посочвайки постигнатите успехи в социалната рехабилитация. От името на екипа тя изказа искрени благодарности на Емилия Катошева като ръководител на проекта на Националния център за социална рехабилитация - София, благодарение на който тази социална услуга се предлага на територията на общността, на общинското ръководство в лицето на кмета Иван Лебанов и неговите заместници за оказаното съдействие и помощ, на потребителите за даденото доверие и на спонсорите на центъра за направеното дарителство.

“Благодарим ви, че превърнахте този център в наш втори дом и създадохте условия да се чувстваме пълноценни личности и полезни хора”, бе отговорът на потребителите. С такива прочувствени слова те изказаха своята благодарност към екипа на Дневния център за неговата всеотдайност, за положителната атмосфера на работа и реализираните цели.
След официалната част събранието продължи с празнична програма по случай Деня на народните будители, която изнесоха гостите от Групата за стари градски песни “Евридика” към читалището в Костандово с ръководител Никола Янев-Чоли. Част от репертоара на групата е създаден по стихове на велинградския поет Ангел Пачалов, който също уважи събитието и рецитира свои стихотворения.
Председателят на клуба на инвалидите “Зорница” Катя Славова представи своя нов сборник със стихове, есета, импресии и разкази, озаглавен “Слънце в шепи”. Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България