Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.10.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.10.09
Публикувано 2009-11-10 09:13:36 от Темпо

ДЕНСИНГ СТАР 9 двойки от Клуб за спортни танци “Импулс” откриха със свое изпълнение шоуто “Денсинг старс” вечерта на 8 ноември. Поканата към клуба дойде от продуцента на предаването Слави Трифонов, а децата имаха възможността да се срещнат с него, с всички танцуващи звезди и техните професионални партньори, между които са и двамата възпитаници на “Импулс” Светослав Велинов и Георги Михов. Младата смяна на “Импулс” се представи с нов формейшън, който бе подготвен след усилени репетиции само за 3 дни благодарение на треньорите Петър Милчев, Десислава Петачка и Мая Кондарева. Във формейшъна участваха пет двойки на клуба от Велинград, две от Пазарджик и по една от Ракитово и София, а в центъра на танца бе малката Ивана. На снимката танцьорите са на сцената на “Денсинг старс” с всеобщия любимец Краси Радков, на когото обещаха да помагат за най-сложните стъпки.


КОРУПЦИЯ В последната фаза от процедурите по Закона за обществените поръчки в държавните и общинските администрации вече ще присъстват и представители на областния Съвет за превенция и противодействие на корупцията. Решението бе взето на заседание на съвета на 4 ноември с мотив, че това ще доведе до предотвратяване на корупционни практики.

БИБЛИОТЕКИ Три местни читалища са включени в проекта “Глоб@лни библиотеки”, чиято цел е да приобщи повече българи към глобалното информационно общество. По проекта читалищните библиотеки в Чепино, Драгиново и Ракитово ще получат компютърно оборудване и достъп по интернет, като така ще могат да привлекат и повече млади хора.v
КУЛИНАРИЯ Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” реши да организира кулинарен конкурс. Той ще се проведе в края на ноември, а в състезанието ще се включат дамите от сдружението.

ДЪРВА Проверяващи от ДЛС “Ракитово” откриха малко над един кубик иглолистна дървесина без разрешително в двора на 43-годишен мъж в Ракитово. По случая се води полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай