Велинград - online - В Трикала общината осигурява безплатен интернет 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В Трикала общината осигурява безплатен интернет
Публикувано 2009-11-16 23:37:50 от Темпо

Трикала е първата община в съседна Гърция, въвела електронно обслужване в административното обслужване. Общинската фирма “e-Trikala” осигурява безплатен безжичен достъп до интернет за гражданите на общината. Чрез друга общинска фирма в Трикала са въведени и така наречените “интелигентни транспортни системи” за обслужване на автобусните превози и трафика.

В края на октомври българска делегация от асоциацията на Южен Централен район “Хебър” с участието и на кмета на община Велинград Иван Лебанов се запозна на място с интересния опит на гръцката община. По време на 4-дневната визита бе отпразнуват официалния празник на Гърция 28 октомври и бе подписан меморандум за сътрудничество. Подписи под документа сложиха изпълнителният директор на “Хебър” Константин Георгиев и кметът Иван Лебанов, който е член на Управителния съвет на асоциацията. От гръцка страна меморандумът е подписан от кметовете на Пластира - Димитрис Циантис и на Лариса - Михаил Тамилис, членове на Управителния съвет на Централната асоциация на общини и селища в Гърция..
Целта, която си поставят партньорите от двете асоциации, е да си сътрудничат за въвеждане на електронна община, управление на транспортните услуги и обучение на служители в сферата на новите технологии. Стъпвайки на добрия чужд опит, може и община Велинград някой ден да зарадва своите граждани с интелигентни транспортни системи и електронно административно обслужване.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води