Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.11.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.11.09
Публикувано 2009-11-17 00:07:24 от Темпо

ГРИП В края на изтеклата седмица Регионалната инспекция по опазване на общественото здраве - Пазарджик отчете, че епидемиологичната обстановка в нашата област е спокойна. В седмицата, когато учениците бяха в грипна ваканция, броят на регистрираните болни от грип леко е намалял. В лечебните заведения в областта няма доказани нови случаи на “свински грип”. Грипната ваканция приключи за всички училища.


БАСЕЙН Официалното откриване на ремонтирания по проект “Красива България” Закрит плувен басейн бе насрочено за 16 ноември, понеделник. Любителите на плуването вече могат да ползват съоръжението, а подробности за откриването - в следващия брой.
СЪД На първа инстанция Районен съд - Велинград наказа с глоба от 2000 лева лекар за издаване на лъжливо медицинско свидетелство през 2008 г. Доктор Ч. К. е освободен от наказателна отговорност, но ще трябва да заплати и 1000 лева разноски по делото.

ТУРИЗЪМ На 11 ноември се проведе редовното месечно заседание на Консултативния съвет по туризъм. Членовете му обсъдиха предложения за арка на входа на Велинград и програмата за работа на съвета за догодина.

ЗАЩИТА Директорът на областната служба “Гражданска защита” инж. Кръстьо Кичов откри на 11 ноември във Велинград семинар за новите законови аспекти при защита на населението. Семинарът се проведе в хотел “Аура” с участието на медици и служители на “Гражданска защита” от Пазарджик и Велинград.

РЕКЛАМА В последния брой на луксозното списание, което се разпространява в Европа по проекта “Термае Еуропае”, е публикувана голяма статия за празника по случай обявяването на Велинград за СПА столица на Балканите на 5 юли 2009 г. Събитието е отразено с много снимки и факти, благодарение на участието на нашия град в европейския проект на термалните градове.

ИНТЕРЕС През последния месец велинградчани и гостите на града са проявили голям интерес към изложбата на картини от Северна Корея, съобщиха от Художествената галерия. Огромна част от красивите експонати, изработени по древна техника от седеф и миди, са изкупени.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води