Велинград - online - ВМЕСТО КОМЕНТАР: “В Ганковото кафене-2” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ВМЕСТО КОМЕНТАР: “В Ганковото кафене-2”
Публикувано 2009-11-23 23:53:01 от Темпо

Точно преди година в. “Темпо” потърси мнението на велинградчани за първата година от управлението на кмета Иван Лебанов. Озаглавихме коментарите с Вазовото “В Ганковото кафене”, защото и до днес кафенето си е българският “малък парламент”.

В средата на мандата събираме отново няколко мнения на велинградчани в “Ганковото кафене-2”. А следващата седмица четете какъв отчет за втората година на поста направи кметът Иван Лебанов и подробности за пресконференцията на 23 ноември.

Никола Герасимов, 90 години, пенсионер: През втората година от мандата на кмета най-сетне ми се сбъдна мечтата - общината да ми даде плочките и аз да си направя тротоара пред къщата. Радвам се, че доживях този момент.Пожелавам на кмета през следващите две години да направи и оправи тротоарите в целия град, та като сме курортен град, да имаме красиви тротоари. И дано по тях да няма спрели коли, за да можем ние, старите хора, да ходим спокойно по тях, както и децата и майките с количките.

Мария Калпазанова, ученичка Х клас: Хубавото, което се случи през последните две години е, че кметът Иван Лебанов успя да ни отвори вратите на Стадиона, за да го ползваме. Направи се и ремонт на Закрития плувен басейн. Ще направя предложение на кмета през останалите две години от мандата му да се обособят в парковете ни освен направените вече красиви детски кътове, но и спортни такива.И мам предвид на определено масто във всеки парк да бъдат монтирани лост, успоредка, халки, за да можем да ги ползваме не само ние велинградчани, но и гостите на града ни - особено тези, които са по частните квартири.

Гергана Николова, 60 години: Двете години от мандата на кмета ще запомня с непрекъснатите разправии между Общинска администрация и Общинския съвет. И през тези две години Пазарът ни си остана грозен и “тъжен”, а парковете и цветните лехи не бяха красиви, особено центърът ни. През втората година от мандата Велинград стана “де юре” СПА столица на Балканите. Надявам се и вярвам, че през оставащите две ще станем и “де факто”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай