Велинград - online - Голяма чест за Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Голяма чест за Велинград
Публикувано 2009-11-30 22:36:57 от Темпо

За тринадесети път Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи своите годишни награди. Домакин на събитието, което на 27 ноември вечерта събра елита на туристическия бизнес, бе хотел “Дедеман Принцес София”. Годишните награди на БХРА са най-престижните и дългогодишни отличия в професионалната гилдия. Тази година бяха присъдени награди в 21 категории, като 2 от тях дойдоха във Велинград: ресторант “Том и Нези Класик” бе обявен за “Ресторант на 2009 година”, а хотел “Велина” за “СПА хотел на 2009 година”.

Закономерно бе статуетката “СПА хотел на годината” през 2009 да получи именно хотел от СПА столицата на България и Балканите Велинград. “Велина” се пребори с конкуренцията заради богатите традиции в грижите за гостите, сертифицирането по ISO 9000 и НАССР, модерния СПА и уелнес център. Наградата бе щастлив да получи г-н Илко Илиев.
“Том и Нези Класик” заслужи високото отличие като ресторант от нова генерация, който съчетава характерното българско гостоприемство и кухня с постиженията на луксозния европейски туристически продукт. Велинградскитя ресторант е избран от Управителния съвет на БХРА измежду 11 номинирани ресторанти от цялата страна.
Това е голяма чест за Велинград, каза след завръщането си от церемонията г-жа Нези Пачалова. В речта си при получаването на статуетката тя е благодарила специално на БХРА и нейния председател Благой Рагин, че са забелязали и така високо са оценили дългогодишния труд на фамилия “Том и Нези”. Тя специално благодари и на председателя на местното Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов за неговата голяма подкрепа и за амбицията му да работи за имиджа на Велинград като туристически център. Ресторантът, който се съграждаше 9 години, по желание на съдбата бе открит на 6 април в годината на световната икономическа криза и още на самото откриване получи висока оценка от БХРА. “Том и Нези Класик” защити високата си класа и посрещайки официалните гости и журналисти по време на тържествата за обявяване на Велинград за СПА столица на Балканите. При връчването на наградата “Ресторант на 2009 година” г-жа Пачалова е поканила Управителния съвет на БХРА да проведе следващото си събрание като гости на “Том и Нези Класик”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води