Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.12.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.12.09
Публикувано 2009-11-30 22:45:28 от Темпо

МАНЕВРА Маневра на заден ход стана причина за смъртта на 85-годишна жена в село Абланица. На 24 ноември 38-годишният И. Г. е блъснал с управлявяния от него микробус Фоксваген възрастната жена. Шофьорът веднага е закарал пострадалата в болницата във Велинград, но там тя е починала. Проверката е показала, че водачът, срещу когото се води дознание, не е употребил алкохол.


УКРАСА С цел икономии община Велинград ще разчита на ланшната украса за Коледа и Нова година. Вече е ясен и културният афиш за празниците, в който отново са включени концертите на трите читалища, музикална школа “Звънче” и съставите към ОДК. В навечерието на Коледа се открива и първата самостоятелна изложба иконопис във Велинград на Светла Граданска.

ДЕЛО Нередовно призоваване на частен обвинител и свидетели плюс служебна ангажираност на вещите лица станаха причина за ново отлагане на наказателното дело срещу арх. М. Манолов. Процесът по обвинение в блудствени действия с малолетни трябваше да започне на 26 ноември, но отново бе стопиран процедурно.

ИЗБОРИ Членовете на градската организация на СДС във Велинград гласуваха за председател на партията на 29 ноември. Най-много гласове тук получи Любен Петров, следван от настоящия лидер Мартин Димитров.

МАТЕМАТИКА Доц. Ангелина Маринова, автор на учебниците на издателство “Просвета” по математика за началния курс, бе гост на СОУ “Св. св. Кирил и Методий”. На 26 ноември в залата на ОДК тя се срещна с преподаватели от началния курс на училището и обсъди проблеми на обучението по математика.

МАРИХУАНА 14-годишно момиче бе заловено с 12 грама марихуана на 27 ноември. Непълнолетната е заловена в такси с водач от Ракитово и е задържана в ареста за 24 часа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай