Велинград - online - Хванаха кмета на Медени поляни с цигари без бандерол 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Хванаха кмета на Медени поляни с цигари без бандерол
Публикувано 2009-12-07 23:08:20 от Темпо

Кметът на село Медени поляни Реджеп Мусов Скендеров бе заловен от полицията с 310 кутии цигари без бандерол. На 2 декември предиобед стоката бе открита в червен микробус, паркиран зад старата сграда на общината във Велинград.
Същият ден полицейското управление проведе масирана акция, която приключи с 4 производства за търговия с акцизни стоки без бандерол.

В магазин в Света Петка, собственост на С. Д., на 61 години, бяха намерени 290 литра алкохол без бандерол. В съседство са открити 80 литра нафта, 127 литра бензин и 80 литра машинно масло без документи за произход - свидетество за съществуващата забранена от закона практика до села от общината да се превозват в туби такива продукти и да се продават с малка надценка.
В хранителения магазин на 25-годишната Д. Д. в Костандово полицията е намерила 67.5 литра ракия в туби. От търговския обект на М. М., 42 г., във Велинград са иззети 40 кутии цигари без бандерол.
Срещу посочените четирима нарушители, сред които и кметът на Медени поляни, са съставени актове за нарушение по Наредбата за опазване на обществения ред. Вече е налице и съдебна практика по случаите с търговия на акцизни стоки без бандерол. През ноември 2009 г. Районен съд - Велинград осъди двама търговци от селата Величково и Бяга, заловени на 16 юли да продават ракия на пазара в Ракитово - единият с 11.8 литра, а другият с 18 литра ракия. Двамата са наказани с по 6 месеца пробация и заплащане на такси в размер на около 370 лева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води