Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.12.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.12.09
Публикувано 2009-12-07 23:14:26 от Темпо

БОН Екатерина Каферинова, общински и областен лидер на Земеделския народен съюз, тази седмица заминава за Бон на среща на Европейската народна партия. В международния форум на ЕНП ще участват по четирима представители от националните ръководства на десните партии ГЕРБ, ДСБ, СДС и ЗНС.


ОПРР На 3 декември в Гранд хотел “Велинград” се проведе Петото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Регионално развитие” (ОПРР). В работата се включиха Лиляна Павлова, заместник-министър на регионалното развитие и представители на Европейската комисия.

КОНКУРС Националният център за социална рехабилитация (НЦСР) спечели обявения от община Велинград конкурс за външен доставчик на услугата “Защитено жилище”. Защитеното жилище “Велина” бе разкрито тази година с финансиране по програма ФАР, а в следващите 5 години става държавна дейност и ще бъде управлявано от НЦСР.

СЕСИЯ Оперативното бюро на Общински съвет Велинград заседава на 7 декември. Редовната сесия за месеца ще бъде преместена на по-ранна дата (най-вероятно 17 декември) заради Коледните празници.

СТУДЕНТИ Още преди студентския празник 8 декември Велинград отново се превърна в истински “студентски град”. И тази година курортът бе избран за център на купона от много бъдещи висшисти.

УЕБ ДИЗАЙН През седмицата педагогическият съвет на СОУ “Васил Левски” - Велинград реши от следващата учебна година в училището да бъде разкрита нова паралелка. Паралелката технически профил ще предложи обучение по модерната специалност “Мултимедиен и уеб дизайн”. Приемът ще е по документи след осми клас с балообразуващи оценки по математика и изобразително изкуство.

ИЗЛОЖБА Художник Васил Горанов откри поредната си изложба в столицата на 7 декември. За събитието, на което бяха поканени и много съграждани от Велинград - в следващия брой.

ЗВЪНЧЕ Певците от музикална школа “Звънче” канят на своя традиционен Коледен концерт. Мястото е ресторант “Бонжур”, на 12 декември, събота, от 11 часа.

МИГ В Общинския детски комплекс на 3 декември се проведе поредната среща за създаване на Местна инициативна група (МИГ) и изработване на обща стратегия за развитие между общините Велинград, Белово и Септември. Срещите ще предължат и догодина.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България