Велинград - online - “Звънче” пробуди коледните емоции 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” пробуди коледните емоции
Публикувано 2009-12-15 09:05:34 от Темпо

С прекрасно акапелно изпълнение на красивата българска народна песен “Лале ли си, зюмбюл ли си, гюл ли си...” на Вили Бъсина и с изпълнението на Емил Шулев на емблематичната за Родопа планина “Девойко, мари хубава” започна тринадесетият традиционен Коледен концерт на възпитаниците на музикална школа “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви.

В коледното си обръщение към родителите г-жа Казалиева благодари за “вашите талантливи деца - наши възпитаници”, а на почитателите обеща нови вълнуващи преживявания с изпълненията на “звънчетата”. Тя благодари и на спонсорите, който, правейки добро пожелаха анонимност и на Соня Мицикулева и ресторант “Бонжур” за гостоприемството.
Дядо Коледа поздрави младите таланти и раздаде подаръци. В тържеството взеха участие зам.-кметът Георги Янчев и Веселина Златева от дирекция “ОКВ” в общината.
В Коледния концерт участваха носителите на награди от национални и международни фестивали и конкурси през годината: Христина Влахова, Таня Кондева, Радка Узунова, Анелия Рачева, Мариям Маврова, Борислава Баракова, Янка Върбовска, Цветан Нистеров, Вили Бъсина и Емил Шулев. Техните песни заредиха многобройната публика с целия спектър на емоциите от радост до сълзи и пробудиха най-съкровени чувства в навечерието на Коледните празници.
Възпитаниците на МШ “Звънче” и техните ръководители поканиха присъстващите на предстоящия Коледен благотворителен концерт, който ще се проведе на 29 декември от 18 часа в залата на ОНЧ “Отец Паисий”.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води