Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.12.09 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.12.09
Публикувано 2009-12-15 09:49:09 от Темпо

КОНКУРС Дни преди Коледа групите в ЦДГ “Радост” се състезаваха в конкурс за най-красива украса. За радост на малчуганите всяка стая заблестя в коледна премяна и в очакване на подаръците от Дядо Коледа.


ПОДАРЪК Общинският детски комплекс заедно с децата от началния курс на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” и тази година работи по инициативата “Подари частица от своето сърце”. Малките ученици подготвят подаръци за деца, лишени от родителски грижи, със специфични образователни потребности и с увреждания. Коледните подаръци се събират до 22 декември, след което ще зарадват децата за празника.

ПОЩА Официалното откриване на изцяло ремонтирания паричен салон на Централната поща във Велинград бе насрочено за 14 декември, понеделник. След дългия ремонт пощата работи от месеци, а как премина церемонията по откриването, за която се очакваха високи гости - четете в следващия брой.

ПРОКУРОР Предстои Висшият съдебен съвет да проведе конкурс за избор на районен прокурор на Велинград. Г-н Антон Стоянов, който досега заемаше поста, участва в конкурса за районен прокурор на Свиленград и бе избран измежду петима кандидати.

ЮБИЛЕЙ Общинският Информационен център за малък и среден бизнес се подготвя за отбелязване на своя десети юбилеен рожден ден. Центърът се “роди” на 21 април 1999 г., но тържеството ще се проведе на 21 декември 2009 г. Очаква се сред гостите да са много от хората, помогнали за създаването на ЦБИ във Велинград.

УЛИЦА Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” внесе предложение пред Общинския съвет улица в района на училището да бъде именувана на уважавания лесовъд Пенчо Ризов. Съветниците ще решават на 17 декември, когато ще се проведе редовната сесия за декември.

БОЛЕСТИ Регионалната инспекция по опазване на общественото здраве съобщи, че през първата десетдневка на декември броят на регистрираните пневмонии в Пазарджишка област е 22 - с 4 по-малко от същия период на миналата година. Доста завишен обаче е броят на острите респираторни заболявания - 86 през 2008 г., а сега - 185.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България