Велинград - online - Читалищата честитят Коледа с концерти 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Читалищата честитят Коледа с концерти
Публикувано 2009-12-22 10:07:14 от Темпо

На 18 декември ОНЧ “Отец Паисий” поздрави с голям Коледен и Новогодишен концерт велинградчани и гостите на града. Водещи бяха Надежда Сапунджиева, Ваня Калоферова и Илия Семерджиев, а сред официалните гости - зам.-кметът Дияна Кехайова.

Концертът започна при препълнена зала, с много аплодисменти и със творбата на Хендел “Слава на Всевишния” в изпълнение на Градския хор “Николай Гяуров” под диригентството на новия млад диригент Момчил Томов, на рояла Стоянка Енчева. Последваха изпълнения от български композитори и, разбира се, емблематичната за празника “Тиха нощ, свята нощ” на Грубер.
С две песни и под непрекъснатите аплодисменти на публиката се включиха възпитаниците на Музикална школа “Звънче” Вили Бъсина и Емил Шулев.
Публиката аплодира и изпълненията на Групата за популярни песни при ОНЧ ”Отец Паисий” с художествен ръководител Иван Казалиев.
Големият концерт завърши с изпълненията на Представителния младежки духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” под диригентството на Димитър Лазаров и ръководител на мажоретния състав Биляна Масларова. Всяко изпълнение музикантите и мажоретките бе посрещано и изпращано с аплодисменти, а на “Радецки марш” велинградската публика ръкопляскаше като виенската.
Концертът завърши с “Коледна сюита” - една оркестрация на диригента Димитър Лазаров и с пожеланията да бъдем добри не само по Коледа и за весели Рожденственски и новогодишни празници.
Читалищните концерти продължават - на 22 декември в ОНЧ “Св.св. Кирил и Методий” в Чепино и на 23 декември в ОНЧ “В. Левски” в Каменица.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води