Велинград - online - Ротари събра над 5000 лева за талантливи деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ротари събра над 5000 лева за талантливи деца
Публикувано 2009-12-22 10:24:30 от Темпо

Тазгодишният Коледен благотворителен бал на Ротари клуб - Велинград доказа, че родилата се преди 4 години инициатива вече има здрави корени и дава богати резултати. Вечерта на 18 декември в ресторанта на хотел “Олимп” се събраха над 100 човека, дошли да подкрепят идеята да се помогне на талантливи деца, гордост за общините Велинград и Ракитово. В края на бала събраната обща сума надхвърли 5000 лева.

Въпреки кризата, въпреки трудната в икономическо отношение година, се видя, че когато нещо се прави от сърце и със сърце, се случват добри неща. Всеки от гостите на бала подпомогна благотворителната кауза с 50% от стойността на платения куверт от 50 лева, със закупените талони за томболата и с участието си в търга. Отделно дарение от 500 лева направиха от Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите, а 220 лева дари МБАЛ “Здраве”. Инициативата подпомогнаха и хора, които не присъстваха на бала, но купиха куверти за него. В началото на януари 2010 г. клубът ще обяви публично точната сума на събраните дарения и как тя ще бъде разпределена.
Балът нямаше да има толкова голям успех без изпълненията на певците от музикална школа “Звънче”, без танцьорите на “Импулс”, без песните на “Караоке” и сценката на театралната школа към Общинския детски комплекс.
По време на бала Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” запали присъстващите с новата си инициатива “Коледна елха в саксия” и ги покани на предстоящия тази седмица търг.
Вечерта стана ясно и първото дарение от бала: спечелената от ротарианец кафе-машина от томболата веднага бе дарена на Центъра за спешна медицинска помощ във Велинград.
“Почувствахме, че хората са жадни за едно такова преживяване в навечерието на Коледа”, обобщи чувствата на всички гости на бала г-жа Боряна Белухова, президент на Ротари клуб - Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води