Велинград - online - Коледен празник в Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Коледен празник в Ракитово
Публикувано 2010-01-05 17:32:23 от Темпо

На 21 декември кметът на община Ракитово Емилия Еленкова подари на своите съграждани истинско тържество за коледно-новогодишните празници. В своето приветствие към всички жители на общината, напълнили салона на читалище “Будилник”, тя сподели радостта си от сбъднатото желание на нейния баща Ангел Говедарски: “Той искаше, но за съжаление не успя, да подари празник като този на всеки гражданин на Ракитово”. Емилия Еленкова пожела на всички най-вече здраве, защото е най-важното, но и късмет и успех в начинанията. Също така обеща, че тя и нейният екип ежедневно ще продължат да работят, за да се превърне община Ракитово в европейска, успешна и богата община, а нейните жители да имат достойния и спокоен живот, който наистина заслужават.

Еленкова благодари на всички участници в програмата на коледното тържество: училищата и детските градини ОУ “Христо Ботев”, СОУ “Климент Охридски” и ОСОУ “Христо Смирненски”, ОДЗ “ Малина Тодорова” и ОДЗ “Митко Палузов”, на колектива на читалище “Будилник”, Клуба на пенсионера, актьорския състав и детската вокална група към читалището, както и на Клуба по спортни танци “Импулс” – Ракитово.
Кулминацията на наситената двучасова програма бе появата на Дядо Коледа, който с помощта на джуджетата раздаде подаръци на всички деца в залата, закупени от Общинска администрация. Коледни дарове получиха и всички участници в празника. Подарък за всички жители на общината беше светещата коледна украса и богато украсената елха, които създават празнично настроение.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай