Велинград - online - “Звънче” събраха близо 2000 лева за деца кръгли сираци 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” събраха близо 2000 лева за деца кръгли сираци
Публикувано 2010-01-05 17:34:02 от Темпо

На 29 декември в залата на ОНЧ “Отец Паисий” Музикална шкщола “Звънче” проведе своя традиционен трети благотворителен Коледен концерт, като събраните средства ще отидат при децата кръгли сираци от града и общината.

В концерта участваха възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви, които са лауреати и носители на награди от международни и национални конкурси: Мариям Маврова, Борислава Баракова, Анелия Рачева, Христина Влахова, Радка Узунова, Таня Кондева, Иванка Алексиева, Янка Върбовска и два пъти носителите на първа награда на Националния конкурс “Орфеева дарба” Вили Бъсина и Емил Шулев.
Тази година в концерта се включи и мажоретният състав на Представителния духов оркестър “Димитър Мечев” с ръководител Биляна Масларова. За благородното дело танцуваха Тони, Дани, Иванина, Ани, Цвети, Ирина, Габриела, Еми, Зухра, Инка, Лили, Вера, Ели и Петя. Водеща на концерта бе майката на Христина Влахова - Марияна.
Препълнената зала на ОНЧ “Отец Паисий” аплодира бурно всяка песен и танц на младостта, таланта и красотата на Велинград.Сред зрителите в залата бяха съпругата на кмета на Общината г-жа Росица Лебанова, зам.-кметовете Валентина Цветанова и Дияна Кехайова, Недялка Стефанова и Веселина Златева от ОА.
Йорданка Казалиева благодари за съпричастността на велинградчани към доброто дело и подари на зам.-кмета Валентина Цветанова диск с всички уастия на конкурси на възпитаниците на МШ “Звънче” през 2009 г.
Съобщаването в края на концерта на събраните средства - от билети 777 лева и по откритата сметка в Райфайзенбанк - 1 135 лева, предизвикаха бурни аплодисменти и чувство на удоволетворение, че доброто го има в нашия град.
Участниците в концерта благодарят на ОНЧ “Отец Паисий” и на неговия председател Цветан Котев за съпричастността и участието в благородното дело.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България