Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.01.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.01.10
Публикувано 2010-01-05 17:50:49 от Темпо

БЕЗПЛАТНО Общинското предприятие “Спортни имоти и пазари” подари на общинските съветници карти за ползване на Закрития басейн. Народните избраници ще могат да ползват безплатно ремонтираното спортно съоръжение.


НОИ Националният осигурителен институт реши да предостави за почивка на осигурени лица през 2010 г. само 17-те бази на държавното дружество “Профилактика, рехабилитация и отдих”. Една от тези бази е хотел “Велинград” (“Гущера”). През 2009 г. и други хотели във Велинград имаха договорни отношения с НОИ и настаняваха осигурени срещу доплащане, но през 2010 г. това няма да е възможно заради липса на средства.

ФОЙЕРВЕРКИ Велинград посрещна новата 2010 г. с много туристи и гости, а хотелите сякаш си бяха обявили негласна надпревара кой ще направи по-пищна заря. В полунощ небето над Велинград бе обсипано с разноцветни светлини, а въздухът се нажежи от гърмежи и пушек.

ЧИТАЛИЩА Читалище “Св.св. Кирил и Методий” в кв. Чепино и читалище “Васил Левски” в кв. Каменица изнесоха своите коледни концерти на 22 и 23 декември. На сцените на двете читалища пред вярната си многобройна публика самодейните състави показаха най-доброто от своята продукция.

ОДК Общинският детски комплекс организира благотворителен концерт за деца с изявени дарби на 21 декември в залата на ОНЧ “Отец Паисий”. В концерта взеха участие всички състави към ОДК, а за провеждането на концерта помогнаха общината и много спонсори.

“НАДЕЖДА” Коледното тържество в Дневния център за деца с увреждания “Надежда” събра много гости и приятели: кмета Иван Лебанов и неговите заместници, пастор Стефан Зарев, Ротари клуб - Велинград, които донесоха подаръци. За децата пя вокална група “Караоке”.

МУЗЕЙ Всяка година на Игнажден (20 декември) Историческият музей посреща гостите си с концерт. Тъй като Игнажден бе в неделя, този път концертът се проведе на 22 декември, а в програмата участваха талантите от музикална школа “Звънче”.

БЛАГОТВОРИТЕЛНО Учениците от ОУ “Христо Ботев” събраха 100 лева по време на своя Коледен концерт на 21 декември в читалището в кв. Каменица. Те продаваха на родители и гости свои сурвачки, рисунки и коледни картички. Идеята им бе деца да помогнат на деца и парите ще дарят на сираци в неравностойно положение от Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води