Велинград - online - Фондация “Д. Бербатов” номинира наши спортисти за награди 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Фондация “Д. Бербатов” номинира наши спортисти за награди
Публикувано 2010-01-11 20:41:29 от Темпо

За втора година фондация “Димитър Бербатов” http://www.dberbatov.org/ще даде своите “Награди за успелите деца на България”. От фондацията определят наградите като знак за уважение към успеха, дължащ се на талант и усилия и като начин за насочване на енергията на децата в градивна посока. Ще бъдат връчени отличия в три области: Спорт, Наука и Изкуство и специални награди за деца, заявили гражданска позиция чрез социално значими инициативи. От 2009 г. номинациите бяха разширени с включването и на ученици от български училища в чужбина.

Срокът за подаване на номинациите изтече в края на 2009 г. и имената на одобрените номинации вече са факт. Радостно е, че сред тях са и възпитаници на велинградския спорт.
В списъка на одобрените номинации са трима състезатели на Плувен клуб “Белмекен”: Вангелина Драганова, 14 г. - държавен шампион по плуване и участник в националния отбор, Стоян Допчев, 10 г. - победител в стартове по акватлон, плуване и триатлон и Росен Кривулев, 13 г. - победител в състезания по триатлон.
Сред одобрените номинации е и двойката на Клуб за спортни танци “Импулс” Димитър Стефанин - Даниела Макнева, които са родом от Троян и София.
Фондация “Димитър Бербатов” ще раздаде по 3 награди в трите области - по една за всяка възрастова група. Всички номинирани ще бъдат включени в специалното издание на фондацията “Успелите деца на България 2009”, като ще бъдат посочени и техните постижения.
Припомняме, че през 2008 г. в книгата на фондацията попаднаха велинградчаните Димитър Дановски - канадска борба, Георги Ганев и Вероника Гаджева - спортни танци и Анна Гаргова - плуване.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води