Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.01.10. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.01.10.
Публикувано 2010-01-11 22:37:18 от Темпо

ГЕРБ За участие в националното събрание на политическа партия ГЕРБ на 10 януари 2010 г. в София велинградската организация излъчи трима делегати: Ирина Поибренска, Йордан Аршинков и Георги Пачалов. По право във форума участва и председателят на местната структура на ГЕРБ и народен представител Ангел Даскалов.


КОНКУРСИ Община Ракитово провежда конкурси за възлови постове в Общинска администрация. За обявеното място за секретар на общината комисията допусна до участие в конкурса единественият кандидат Елена Балинова. До 19 януари е срокът за подаване на документи от желаещите да огравят дирекция “ТСУСА”.

ПЪТ Областното пътно управление - Пазарджик подписа договорите с фирмите, избрани за изпълнители на зимното почистване на републиканската пътна мрежа. За поддръжката на главните пътища в общините Велинград и Ракитово при зимни условия отново ще отговаря софийската фирма “Кос-Алфа”.

НАП В резултат на структурна реформа в Националната агенция по приходите (НАП) териториалната дирекция в областния център става “Офис Пазарджик” към Регионална дирекция на НАП - Пловдив. Директор на офиса на НАП - Пазарджик е Анна Маноева, а досегашният данъчен шеф Георги Тахов става заместник-директор на Регионалната дирекция на НАП - Пловдив.

РИОСВ Новият директор на Регионалната инспекция по опазване на околната среда - Пазарджик е Николай Лулев. Той се класира на първо място в конкурса, на който се явиха 11 кандидати за шефското място. Председател на комисията, провела конкурса, беше министърът на околната среда Нона Караджова.

СКАНДАЛДЖИЯ 29-годишният В. Д. от Дорково бе наказан с едно денонощие в ареста заради предизвикан от него скандал на 3 януари на кръстовището на улициге “Хан Аспарух” и “Кирил и Методий” в центъра на Велинград. Шофьорът бил спрян за проверка от полицията и остро изразил несъгласието си, като отправил и обиди към присъстващо семейство, включително крясъци “Ти ще умреш”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води